Canan Kaftancıoğlu’dan Alaattin Çakıcı yorumu: “Mafya bozuntusunun yazamadığı cümlelerle ilgili bir şey söylemek istemem”

featured

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Alaattin Çakıcı’nın Kemal Kılıçdaroğlu’na tehdidini ve Bahçeli’nin buna sahip çıkmasını Halk TV’de Şirin Payzın ile Sözüm Var programında değerlendirdi.

Kaftancıoğlu şu ifadeleri kullandı:

Mafya bozuntusunun yaptığı paylaşıma bir şey demek istemem. Bahçeli’nin açıklaması üzerinde durulamsı gereken bir konu. Bahçeli bir mafyaya sahip çıkmak zorunda kalmış durumda. Genel başkanımıza yapılan tehdit bu toplumda yaşayan herhangi birine yapılsa dahi yasal olarak gereği yapılmış olurdu. Sorun burada. Genel başkanımız şahsında 83 milyona parmak sallıyorlar.  

Kimin vatansever olduğunu herkes bilir. Sadece söylem üzerinden algı oluşturmaya çalışıyorlar. Hukuk reformuna ihtiyaç olduğunu görüyorlar. Ama yapmayacaklarını 83 milyon biliyor. Bunu söylemişken bu mafya bozuntusunun söylemine dair neden bir şey yapmıyorlar? Çünkü korkuyorlar.

2013’te Erdoğan’ın bir açıklaması oldu. Mafya düzeni bitmiştir demişti. Şimdi bunu söyledikten sonra bu ülkeyi teröristlere teslim ettiler, Kozmik Oda’yı açtılar. Darbelerle neler yaşadığımızı biliyoruz. Çeteler düzeni bitmiştir dedi, yine geldiler karanlık geçmişe, mafya düzenine bu ülkeyi yeniden getiriyorlar.

https://www.youtube.com/watch?v=i-TnjZ5iMXs

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir