Canan Kaftancıoğlu neden ceza aldı? İşte PKK sicili…

Devlete seri katil deyip, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve polislere hakeret eden, kutsal değerleri ayaklar altına alıp, teröristlere destek veren CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu toplumun vicdanını yaralayıcı açıklamalarıyla hatırlanıyor.

featured

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun, sosyal medyada yaptığı skandal paylaşımlar nedeniyle “Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılamak”, “kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret” ve “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlarından 4 yıl 11 ay 20 gün hapis cezası Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından onandı. Devlete, kamu görevlilerine ve Cumhurbaşkanına yönelik her fırsatta kin kusan Canan Kaftancıoğlu’nun PKK sicili ortaya çıktı…

Yargıtay’dan Canan Kaftancıoğlu’na büyük şok! Hapis cezaları onandı

Milli ve manevi değerlere düşmanlığıyla bilinen Cumhuriyete Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun, devleti ve milleti aşağılayıcı sözleri nedeniyle 4 yıl 11 ay 20 günlük hapis cezası onandı. Ancak söz konusu yargılandığı davada 5 yıldan az ceza alan Kaftancıoğlu, işlediği suçlardan dolayı hapis yatmayacak.

Daha önce devlete katil deyip polise hakaret eden, Türk milletinin kutsalını ayaklar altına alan, teröre ve teröriste açıktan destek verip, provokatif eylemlerde bulunan Kaftancıoğlu’nun, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar hafızalardan silinmiyor.

Diyanet bile ‘Atatürk’ dedi; Canan Kaftancıoğlu diyemedi! Tepki çeken paylaşım…

CHP’li Canan Kaftancıoğlu’nun temsilcisi olduğu partinin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Atatürk” diyemeyişi ve başta Gezi ihaneti olmak üzere her türlü provokatif eylemlerde baş göstermesi birçok kişinin malumu.

DHKP-C sempatizanı Canan Kaftancıoğlu’nun kirli geçmişi, bir kez daha akıllara geldi.

SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMINA DESTEK VERDİ

Tarih ve arşivler tarafından yalanlanan sözde ‘Ermeni Soykırımı’nı savunan tweet attı.

Devlete açıkça, ”Katil değil, seri katil” yakıştırması yaptı.

”İnandığınız Allah topunuzun belasını versin” diyerek, toplumun manevi değerlerini ayaklar altına aldı.

KOBANİ PROVOKASYONU VE GEZİ PARKI…

Kobani olaylarında provokatif tweet atarak, sokak çağrısı yaptı.

“Katil polis hesap verecek” diyen Canan Kaftancıoğlu’nun polis sendikası Türk polisinin lehine olan yasaya karşı çıktı

Gezi Parkı ihanetinde, eylemci görünümlü militanların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik yazdığı hakaret dolu duvar yazısını paylaştı.

Gezi ihanetinden paylaşımlar…

15 TEMMUZ’DA VATANDAŞLARA HAKARET!

15 Temmuz 2016’daki FETÖ’nün darbesinde gece vatan mücadelesi için sokaklara dökülen vatandaşlara, ”İnandığınız Allah sizin belanızı versin” diyerek, alçakça hakaret etti.

AZİZ ŞEHİTLER İLE İLGİLİ ÇİRKİN PAYLAŞIM

Vatanı için şehadet şerbeti içen Aziz şehitler hakkında skandal bir paylaşımda bulunan CHP İstanbul İl Başkanı, “Vatanı yüzünden ölenlere, vatanı için öldü muamelesi yapıp kimi kandırıyorsunuz? Ne şehidi vatanı yüzünden katledilen insanlar onlar” ifadelerini kullandı.

PKK’LI CANSIZ’A AÇIK DESTEK

Canan Kaftancıoğlu, PKK’nın kurucusu terörist Sakine Cansız’a destek verdi.

CHP’nin o dönem PKK’nın siyasi kolu olan BDP ile aynı yola girmesini savundu.

PKK PROPAGANDASI!

Kaftancıoğlu, terör örgütü PKK’nın propagandasının yapıldığı BAKUR belgeselini destekledi.

BAKUR’da yer alan ve bölücü hainler tarafından hazırlanan sözde Kürdistan haritası ve bebek katili Apo’ya, ”Çok yaşa” sloganları…

PKK’nın sözde liderlerinin BAKUR’daki açıklamaları…

DOMUZ ETİ YEDİ, TWİTTER’DAN PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden domuz eti yediğine dair bir görsel paylaşıp adeta Müslüman mahallesinde salyangoz satma çabasına girişen Kaftancıoğlu ailesi, “7 dakika önce bu tabakta 1/4 domuz vardı” ifadelerini kullandı.

KAFTANCIOĞLU’NA HAPİS İSTEMİ

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun’a ait ikametgah olarak kullanılan evinin fotoğrafının çekilmesi talimatını vermişti. Kaftancıoğlu’nun Altun’un evinin yanında usule aykırı yapılaşma olduğuna ve bu yapılaşmaya İBB tarafından müdahale edildiğine dair kamuoyuna yansıyan iddialarla ilgili olarak yaptığı paylaşımlar ters tepti. Kaftancıoğlu hakkında “Kamu görevlisine alenen hakaret’ suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.

İşte Kaftancıoğlu’nun attığı o skandal tweetlerden bazıları…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir