Teröriste, ‘Komutan’ diyerek selam çakan Canan Kaftancıoğlu 10 Kasım’da Atatürk’ü anmadı

Teröristbaşı Hasan Ocak’a “komutan” diyen Canan Kaftancıoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu lideri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmadı…

featured

Sadece Atatürk konusunda değil, Türk milletinin milli ve manevi her olayında düşman safında yer alan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medyada geçmişte devletin ve milletin aleyhinde yaptığı paylaşımlarını dahi kaldırmaya tenezzül etmiyor.

Atatürk’ü CHP’den silme projesinin bir parçası olduğu iddia edilen Kaftancıoğlu’nun MLKP terör örgütü kurucularından Hasan Ocak için “Hasan Ocak yaşıyor. Komutana bin selam!” şeklindeki paylaşımı sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Teröriste selam gönderen Kaftancıoğlu’nun, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının yıl dönümü olan 10 Kasım’da anmaması, bozuk zihniyetlerini açığa çıkardı…

CANAN KAFTANCIOĞLU’NUN SELAM GÖNDERDİĞİ HASAN OCAK KİMDİR?

Hasan Ocak’ın kurucu üyelerinden olduğu MLKP terör örgütü Türkiye’de kanlı eylemler gerçekleştirdi.

MLKP terör örgütünün Avrupa yakası sekreteri Muhabbet Kurt, Avrupa yakası semtler sorumlusu İnan Ulaş Gezici‘nin de bulunduğu örgüt üyelerinin, Gazi Mahallesi‘nde 11 Mart 1998‘de bir polis otosunun taranması ve bir başkomserin yaralanması eylemiyle 1995‘ten bu yana 13 faili meçhul olayı gerçekleştirdikleri belirlendi.

MLKP terör örgütü kurucularından olan Hasan Ocak‘a Gazi Olayları’nı çıkartmasındaki “başarılarından” dolayı “Komutan” diye lakap takıldı.

Ocak’ın cesedi, 15 Mayıs 1995‘te İstanbul‘un Beykoz ilçesinde bulundu.

Canan Kaftancıoğlu neden ceza aldı? İşte PKK sicili…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir