Canan Ergüder Aile dizisinin kadrosuna dahil oldu

SHOW TV'nin merakla beklenen dizisi 'Aile'nin kadrosuna dahil olan Canan Ergüder, farklı bir rolle ekranlara döndü. Ünlü oyuncu, Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Aslan Soykan’ın ablası 'Leyla Soykan Sayıcı' karakterine hayat verecek

featured

Bir süre meme kanseriyle mücadele eden ve hastalığı atlatan ünlü oyuncu Canan Ergüder, son olarak Oğlum dizinde rol almıştı.

AİLE DİZİSİYLE EKRANLARA DÖNÜYOR

Ünlü oyuncu yeni proje haberiyle hayranlarını sevindirdi. Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrolde olduğu ‘Aile’ dizisiyle ekranlara dönüyor.

14 ŞUBAT’TA EKRANLARA GELECEK

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Nur Sürer, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan, Levent Ülgen ve Emel Göksü gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı iddialı dizi, 14 Şubat Salı günü ilk bölümüyle ekrana gelecek.

aile dizisi canan ergüder

KIVANÇ TATLITUĞ’UN ABLASI ROLÜNE HAYAT VERECEK

Canan Ergüder, Tatlıtuğ’un canlandırdığı “Aslan Soykan’ın ablası Leyla Soykan Sayıcı” karakterini canlandıracak.

Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönettiği dizide “Aile” kavramının en tartışmalı yönleri ele alınacak.

LEYLA SOYKAN SAYICI KİMDİR?

Ergüder’in hayat verdiği Leyla, Aile dizisinde başarılı oyuncu annesi Hülya Soykan’ın (Nur Sürer) baskısını hayatının her döneminde üzerinde hisseden ve bu yüzden istemediği bir evlilik yapmış, iki çocuk annesidir.

14 Şubat’ta Show TV’de başlayacak ‘Aile’, varlıklı bir aile olan Soykanlar’ın başına geçen Aslan’ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin’le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri etkileyici bir dille ekrana taşıyacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir