Can Yaman ve Diletta Leotta aşkı bitti mi? Diletta’dan göğüs dekolteli paylaşım atağı…

featured

Erkenci Kuş dizisiyle ünü sınırları Can Yaman, dizi ve reklam çekimleri için gittiği İtalya’da Diletta Leotta ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ani bir kararla Instagram hesabını kapatan Can Yaman, “Can Yaman ile Diletta Leotta ayrıldı mı?” sorusunu gündeme getirdi.

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta ile uzun bir süredir doludizgin aşk yaşayan ve geçtiğimiz aylarda evlilik teklifinde bulunarak ilişkisini ciddiyete taşıyan oyuncu Can Yaman ve sevgilisi hakkında hayranlarını üzen bir iddia ortaya atıldı. İlişkilerinin sık sık ‘reklam aşkı’ olduğu söylenen ikilinin ayrıldığı öne sürüldü.

Göğüs dekolteli poz

Can Yaman’ın Instagram hesabını kapatmasının yankıları devam ederken evlilik teklif ettiği ve aynı evde yaşamaya başladığı İtalyan spor spikeri sevgilisi Diletta Leotta doktor arkadaşı ile baş başa kutlama yaptığı anları sosyal medya hesabından paylaşması da dikkat çekti.

Ünlü oyuncu Can Yaman’ın bugün sosyal medya hesabı Instagram’ı kapatmasıyla bu iddia ortaya atılırken kafaları karıştıran ikinci hamle ise sevgilisinden geldi. İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, misilleme yaparcasına göğüs dekolteli fotoğraf karesini paylaştı. İkiliden henüz ayrılığa ilişkin bir bilgi gelmezken art arda gelen bu hamleler ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Roma’daki yeni evlerine taşınan ikili, aşk yuvalarından ilk pozlarını vermiş, Leotta da bu kareleri Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir