Can Yaman 78. Venedik Film Festivali’ni salladı! Yakışıklılığıyla yine kendine hayran bıraktı…

Ünlü oyuncu Can Yaman, 78. Venedik Film Festivali'ne katıldı. Kırmızı halıda yapımcı Tiziana Rocca ile oyuncu Vittoria Puccini gibi isimlerin eşlik ettiği Can Yaman'ın fiziği ve yakışıklılığı, kendine hayran bıraktı.

featured

Can Yaman, moda devi Dolce & Gabbana’nın davetlisi olarak 78. Venedik Film Festivali’ne katıldı.

Yaman’a kırmızı halıda yapımcı Tiziana Rocca ve oyuncu Vittoria Puccini gibi isimler eşlik etti.

11 Eylül’e kadar sürecek olan festival için Venedik’e giden Yaman, bu sırada basına İtalyanca röportaj da verdi.

İtalya’da da büyük bir hayran kitlesi bulunan Yaman, eylül sonunda çekimlerine başlanması beklenen Viola Come Il Mare (Deniz Gibi Mor) dizisinde rol alacak.

Simona Tanzini’nin kaleme aldığı Conosci l’estate? romanından uyarlanan dizi, İtalyanca çekilecek ve Yaman’a Francesca Chillemi eşlik edecek.

CAN YAMAN’IN BAŞRÖL OYNADIĞI VİOLA COME IL MARE DİZİSİNİN FRAGMANI YAYINLANDI

Can Yaman’ın başrolünde yer aldığı İtalya yapımı Viola Come Il Mare (Deniz Gibi Mor) dizisinden ilk fragman yayınlandı.

Eski İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi tarafından 1987 yılında kurulan Mediaset iştiraki Canale 5’de yayınlanması beklenen dizi, müfettiş Francesco Demir (Can Yaman) ile gazeteci Viola Vitale (Francesca Chillemi)’nin aşkına odaklanıyor.

Modaya ilgisi olan Vitale, hiç tanımadığı babasını bulmak için Paris’ten Palermo’ya taşındığında yazı işlerinde çalışmaya başlar. Bu süreçte insana hiç güveni olmayan polis müfettiş Francesco ile tanışıklığı ikilinin bir cinayet davasında kol kola vermesine neden olur.

İtalya’nın en çok izlenen ikinci kanalı olan Canale 5’de prime timeda yayınlanması beklenen dizi 30 Eylül’de prömiyer yapacak. Simona Tanzini tarafından yazılan Conosci l’estate? romanından uyarlanan Viola come il mare’in ilk sezonu ellişer dakikadan on iki bölüm olarak tasarlandı.

Dizinin yaratıcılığını Devils dizisinden de tanıdığımız Elena Bucaccio üstleniyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise biri İlk Aşkım adıyla ülkemizde olmak üzere ondan fazla ülkeye uyarlanan I Cesaroni dizisinden tanıdığımız Francesco Vicario oturuyor.

2020’nin Aralık ayında, İtalyan bir yapım şirketi olan Luxvide şirketi ile Sandokan dizisi için anlaşan Can Yaman, bu dizinin çekimlerinden önce 2021 Mart ayında Che Dio ci Aiuti adlı İtalyan dizisine konuk oldu.

Sandokan’ın çekimlerinin ertelenmesiyle birlikte Eylül 2021’de başlayan Viola come il mare dizisinin çekimlerinin ardından Can Yaman, Disney+’ın reklam yüzü oldu.

 

Can Yaman’a şok! Hayranları kaldığı oteli bastı

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir