Can Ataklı’dan yine haddini aşan sözler! 30 Ağustos Zafer Bayramının Kur’an-ı Kerim’le kutlanmasını hazmedemedi

Gazeteci Can Ataklı, kendi YouTube kanalından yaptığı yayında 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle kutlanmasını hazmedemedi, skandal ifadeler kullandı. Bu duruma tepki gösteren Can Ataklı, "Ordu komuta böyle eller havada Kur'an okunuyor. 30 Ağustos Kur'an-ı Kerim'le kutlanıyor artık. Kimse kızmasın, darılmasın arkadaş ne oluyor ya. Olmaz." diyerek bir kez daha nefret kustu.

featured

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda, Beştepe Millet Camisi imamı Fatih Kaya tarafından Kur’an-ı Kerim okundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitabı ve yurt dışındaki askeri birliklerle gerçekleştirilen canlı bağlantının ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılı dolayısıyla hazırlanan kısa film izlendi.

CAN ATAKLI RAHATSIZ OLDU

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılı dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen programda Kur’an-ı Kerim okunması gazeteci Can Ataklı’yı rahatsız etti.

Can Ataklı, YouTube kanalında yaptığı yayında, “Ben anlayamıyorum. Elbette her komutan inançlı olabilir, namazında niyazında olabilir. Son derece dindar olabilir. Ama arkadaş ne oluyor ya? Ordu-komuta eller havada Kur’an okunuyor. 30 Ağustos Kur’an-ı Kerim ile kutlanıyor artık. Olmaz.” ifadelerini kullandı.

“CHP VE ORTAKLARININ MASKESİZ HALİDİR”

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, söz konusu görüntülere ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “CHP’li Can Ataklı, yine haddini aşmış. Can Ataklı, CHP ve ortaklarının maskesiz halidir.” ifadelerini kullandı.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir