Camdaki Kız yeni sezon 48. bölüm 3.fragmanı yayınlandı! Sedat hapse düşüyor, Nalan gerçeği öğreniyor

Camdaki Kız dizisinin 48. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Camdaki Kız dizisinin yeni bölüm fragmanı...

featured

İlk bölümü 8 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Nadim Güç’ün yaptığı, senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan’ın yazdığı Camdaki Kız, Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlandı. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizi, ağır dramatik konusu ile herkesi etkiledi.

Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik’in yaşadıkları ekrana damga vururken, sezon finali ise herkesin nefesini kesmişti. Uzun bir tatil süresinin ardından ekranlara dönmeye hazırlanan dizinin yeni sezonundan fragman geldi.

Camdaki Kız yeni sezon tanıtımı yayınlandı! 48. bölüm fragmanında bomba detay: Nalan ile Hayri’yi gören kim?

ALP, SEDAT’I HAPSE ATTIRIYOR

Yayınlanan fragmanda Sedat’in hapse girdiği ve buna Alp’in sebep olduğu görüldü. Hapishaneden çıkmak isteyen Sedat, Nalan’ın sorusu karşısında şoke oldu.

Düğün günü yaşanan olaylarda Nalan ve Hayri’nin olmayışı dikkati çekmeye başlarken, Selen ise Nalan’a düşman oldu.

YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız, yeni sezona hazırlanıyor. Dizi, 15 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de ekranlarda yerini alacak.

Camdaki Kız’ın Hayri’si Cihangir Ceyhan’dan yeni proje! Partneri Pelin Karahan olacak 

CAMDAKİ KIZ 47.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cana’nın hamileliğini öğrenen Nalan, onunla yüzleşmeye gider. Nalan, kendisine söylenen yalanlara daha fazla katlanamayarak Cana’yı yüzleşmek için konağa getirir.

Muzo ve Para’nın düğün hazırlıkları devam ederken, aralarındaki tansiyon gitgide artan Nalan ve Hayri de kendilerini hiç beklenmedik bir durumun içinde bulurlar.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir