Camdaki Kız dizisi konusu nedir, uyarlama mı, nerede çekiliyor? Heyecan bu akşam başlıyor

Camdaki Kız dizisi 48. yeni sezon bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkıyor. 47. sezon finalinde Nalan ile Hayri arasında geçenler bölüme damga vurmuştu. Suların durulmadığı Camdaki Kız dizisi konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla kaldığı yerden devam ediyor. Peki, Camdaki Kız dizisi hangi kitaptan uyarlama, gerçek mi?

featured

Kanal D ekranlarının fenomen dizilerinden olan Camdaki Kız, yeni sezon heyecanı ile seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin başrollerinde Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan ve Feyyaz Şerifoğlu yer alıyor. Dizi Gülseren Budayıcıoğlu’nın kitabından ekrana uyarlandı. İşte, Camdaki Kız yeni sezon oyuncuları…

CAMDAKİ KIZ KONUSU

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye’nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu’nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu’yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

Camdaki Kız yeni sezon 48. bölüm 3.fragmanı yayınlandı! Sedat hapse düşüyor, Nalan gerçeği öğreniyor

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI

Burcu Biricik – Nalan
Cihangir Ceyhan – Hayri
Selma Ergeç – Selen
Enis Arıkan – Muzo
Feyyaz Şerifoğlu – Sedat
Nur Sürer – Feride
Hande Ataizi – Cana
Tuğrul Tülek – Levent
Hama Yazıcı – Tako
Merve Polat – Billur
Devrim Yakut – Gülcihan
Tamer Levent – Rafet
Engin Şenkan – Cavit
Laçin Ceylan – Pevin Pekiner

CAMDAKİ KIZ UYARLAMA MI, GERÇEK Mİ?

Dizi, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından ekrana uyarlandı. Kitap ise gerçek hikayelerden esinlenilerek kaleme alındı.

Camdaki Kız yeni sezon tanıtımı yayınlandı! 48. bölüm fragmanında bomba detay: Nalan ile Hayri’yi gören kim?

CAMDAKİ KIZ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Camdaki Kız dizisindeki Nalan’ın ailesinin yaşadığı yalı Esra Umur Yalısı olarak biliniyor. Yalı Beykoz’un Kanlıca semtinde yer alıyor. Koroğlu ailesinin konağı ise Beyoğlu Cihangir’de bulunuyor. Konağın adı da Sadık Paşa Konağı’dır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir