Camdaki Kız Hayri sonunda göründü! Cihangir Ceyhan’dan Hayri Ersoy karakteri için yeni imaj…

featured

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız ikinci sezonu hızlı başladı. Dizide bir türlü yüzünü göstermeyen Hayri karakterini Cihangir Ceyhan’ın canlandıracağı ortaya çıktı. Ceyhan’ın dizi için imaj yenilemesi dikkat çekti.

Oyuncu Cihangir Ceyhan’ın canlandıracağı Hayri karakteri, izleyici için uzun bir süredir gizemini koruyordu.

YÜZÜ YİNE GÖSTERİLMEDİ

2. sezonun başlamasıyla birlikte gözler Cihangir Ceyhan’ın Hayri performansına çevrildi. Ancak yeni sezonu geçtiğimiz gün başlayan Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterinin yüzü yine gösterilmedi.

Cihangir Ceyhan’ın Camdaki Kız’da canlandırdığı Hayri karakteri için imaj değiştirdiği ortaya çıktı.

Yeni projesi için bıyık bırakan Ceyhan’ın dizideki akıbeti ilerleyen bölümlerde belli olacak.

CAMDAKİ KIZ HAYRİ’NİN HİKAYESİ

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız romanından uyarlama olan dizide Hayri karakteri yeni sezona damga vuracak. Hayri, Nalan’ın koruması ve şoförü olarak diziye dahil oldu. Nalan’ın Sedat’tan ilgi görmediği aşikardır. Nalan hamile kalır ve bebeğini kaybeder.

Mutsuz bir evlilik hayatı yaşayan Nalan korumasıyla yakınlaşır. Hayri Nalan’a yakınlaşır ve ikili arasında duygusal bağ oluşur.  Nalan evliyken böyle bir ilişki yaşamayacak kadar namuslu olduğu için kocasından boşanır ve Hayri ile 7 yıl sürecek olan bir ilişkiye başlar. Kitapta Hayri evli ve üç çocuğu olan kaba saba bir adamdır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir