Camdaki Kız final tarihi belli oldu mu? Camdaki Kız Hayri ölüyor mu?

Camdaki Kız dizisi büyük bir heyecanla izlenmeye devam ediyor. Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan, Tamer Levent, Enis Arıkan, Nur Sürer ve Devrim Yakut gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizi, perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Kullanıcılar Camdaki Kız'ın final tarihini araştırıyor. Peki, Camdaki Kız final tarihi belli mi, ne zaman bitiyor?

featured

Kanal D’nin bu yıl final sezonuyla ekranlara gelen dizisi Camdaki Kız’ın yeni bölümü günün hakkında en çok arama yapılan konularından biri durumunda bulunuyor. Perşembe günleri izleyicilerin karşısına çıkan dizinin yeni bölümü merak edildi.

CAMDAKİ KIZ FİNAL TARİHİ BELLİ Mİ, NE ZAMAN BİTİYOR?

Camdaki Kız dizisi, 15 Haziran Perşembe günü 82. yeni bölümüyle final yapacak.

HAYRİ ÖLÜYOR MU?

Camdaki Kız dizisi Kanal D ekranlarının en çok sevilen dizilerinden. Laz Kızı ile birliktelik yaşamış olan Hayri, Nalan’ı da zor günlere mahkum etmişti. 81. bölümde Hayri, Laz Kızı tarafından yaralanıyor ve kanlar içinde yerde kalıyor. Çocuklarının Hayri’nin başında ‘Baba’ diyerek ağlaması, Türkan’ın gözyaşlarına boğulması akıllara Hayri’nin öldüğünü getirdi. Henüz Hayri’nin akıbeti belli değil ve bölüm ekrana geldiğinde netlik kazanacak.

Öte yandan Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabında Hayri, Laz Kızı tarafından bıçaklanıyor ve hayatını kaybediyor.

CİHANGİR CEYHAN KİMDİR?

Ceyhan, 6 Şubat 1989 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Baba tarafından aslen Elazığlı, anne tarafından Diyarbakırlıdır. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu ve iki buçuk yıl İstanbul’da kamera önü oyunculuk eğitimi aldı. Eğitimin ardından doğup büyüdüğü Adana‘ya döndü.

Cihangir Ceyhan, ilk oyunculuk deneyimini 2015 yılında Yusuf adlı sinema filminde “Serdar” karakteriyle elde etti. Daha sonra 2016-2019 yılları arasında Sıfır Bir dizisinde “Cio” karakteriyle adını duyurdu. 2019-2020 yılları arasında ise, Show TV’de yayınlanan Çukur dizisinde “Azer Kurtuluş” karakteriyle öne çıktı, bu projeyle televizyona ilk kez adım atmıştır. 2020-2021 yılları arası Show TV’de yayınlanan Alev Alev dizisinde “Ömer Ataycı” karakterini canlandırmıştır. Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız adlı dizide “Hayri Ersoy” karakterini canlandırmaktadır.

LAZ KIZI KİMDİR?

Şarkıcı Alya’nın “Laz Kızı” karakteri ile diziye dahil olması Hayri’nin hayatında önemli gelişmelere sebep olacak.

Kitaba göre Hayri’nin tutulduğu Laz Kızı, onun hayatına son verecek isim olacak. Ancak dizide nasıl işleneceği merak ediliyor.

ŞARKICI ALYA KİMDİR?

Alya, Şişli İstanbul’da 13.07. 1990 tarihinde dünyaya geldi. Mimar Sinan Konservatuar mezunu olan Alya, klasik müzik üzerine flüt eğitimi aldı. Avrupa’da dereceler aldıktan sonra Türkiye’ye döndü. Rising Star yarışmasına katıldı ve herkesi kendisine hayran bıraktı. Oyunculuk eğitimi de alan Alya, Cem Yılmaz ile reklam filminde oynadı. Öğretmen Kemal dizisinde rol aldı. Kariyerinin ilk başlarında İngilizce şarkılar yazan Alya, daha sonra Türkçe şarkılar seslendirmeye başladı.

Sarı kırmızılı kulübün Türk Telekom Stadyumu’ndaki şampiyonluk kutlamasında sahne alan sürpriz isimlerden biri de Alya’ydı. ‘Kupalara Layıksın Sen Şanlı Galatasaray’ tezahüratını Alya seslendirmiş ve başta Fatih Terim olmak üzere Galatasaray camiası çok beğenmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir