Camdaki Kız dizisinde herkesten gizlenen ensest ilişki detayı! Nalan’ın korse giyme sebebi…

featured

Psikolog Gülseren Budayıcıoğlu, gerçek hikayelerden derlediği kitaplarını senaryolaştırarak Türk dizi hayatına sokmaya başladı. Bilindiği üzere TV8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi de Budayıcıoğlu’nun kitaplarından derleme olarak senaryolaştırıldı. Her biri Budayıcıoğlu’nun danışanlarının hikayesi olan olaylar Cuma akşamları izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Aynı zamanda TRT1 kanalındaki Masumlar Apartmanı dizisi de Budayıcıoğlu’nun eseri. Budayıcıoğlu bu dizilerle kalmadı bir de Kanal D’ye yeni bir dizi daha geldi. Ünlü psikoloğun kitabından uyarlanan Camdaki Kız daha ilk bölümden herkesi etkisi altına aldı.

Özellikle dizideki Nalan karakterinin yer aldığı duş sahneleri herkesin tüylerini ürpertti. Burcu Biricik’in canlandırdığı Nalan karakteri dizide regl olduğu ilk andan itibaren korse ve çift kat iç çamaşırı giymeye başladı ve bu izleyicinin dikkatini epey bir çekti. Kitaptan uyarlanan dizide korse ve çift iç çamaşırının bir nedeni var.

Kendini erkeklerden korumalısın”

Nalan’ı nefesini kesecek kadar sıkı bir korse giydiren anne Feride’nin, “Kendini erkeklerden korumalısın. Nikah memurunun karşısına çıkana kadar kimsenin sana dokunmasına izin vermeyeceksin. Eğer öyle bir şey yaparsan, seni evlatlıktan reddederim. Benden gizli bir şey yaparsan nasıl olsa duyarım, sana dünyayı zindan ederim.” sözleri ilk bölüme damgasını vuran sahne oldu.

Ensest ilişki nedeniyle korse giydiriliyor

Budayıcıoğlu’nun kitabına bakıldığında, Nalan’ı anne ve babası büyütmedi. Nalan’ın annesi küçükken abisi tarafından tecavüze uğradı ve Nalan’a hamile kaldı. Nalan’ın annesi doğum yaparken hayatını kaybetti ve bu nedenle de Nalan’a anneanne ve dedesi bakmaya başladı. Nalan, ailede yaşanan bu ensest ilişki nedeniyle hiç sevgi görmedi, çünkü anneanne ve dede bu olayın etkisiyle iyice içine kapanarak torunlarına bir sevgi gösteremediler.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir