Camdaki Kız Adil öldü mü? Diziye geri dönecek mi?

Başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı Camdaki Kız dizisi, seyircileri ekrana bağlıyor. Şerif Erol'un canlandırdığı Adil bey karakterinin diziye veda edip etmeyeceği merak ediliyor. Peki Camdaki Kız Adil bey öldü mü? Detaylar haberde...

featured

Kanal D’de ekranlara gelen Camdaki Kız dizisi, çok sayıda seyirciyi ekranlara bağlıyor. Berat Kandili programı nedeniyle 20.45’te başlayan Camdaki Kız, 35. bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin 34. bölümünde “Nalan, yaşadığı acının ardından toparlanabilecek mi?” sorusu gündeme gelmişti.

Dizinin hayranları her hafta sıkı bir şekilde diziyi takip ederken dizide şok ayrılık kararı yaşandı. Camdaki Kız dizisinde beklenen ayrılık önümüzde ki haftalarda gerçekleşecek. Dizide Adil karakterine hayat veren Şerif Erol diziden ayrılıyor. Peki, Camdaki Kız Adil öldü mü? Camdaki Kız Adil diziden ayrılıyor mu? İşte yanıtı…

ADİL ÖLDÜ MÜ?

Camdaki kız hayranları Adil’in ölüp ölmediğini merak ediyor. Camdaki Kız dizisinde kesin olarak Adil ölecek. Adil kalp krizi geçirerek ölecek ve Adil’in ölmesinden sonra Feride’nin yıllardır sakladığı birçok gerçek ortaya çıkacak. Camdaki Kız dizisinde 2. sezon sonu gelmeden Adil ölecek ve Şerif Erol Camdaki Kız’dan ayrılacak.

Bilindiği üzere Camdaki Kız dizisi Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız kitabından uyarlama. Camdaki Kız kitabında Nalan evlendikten sonra ne yazık ki babasını kaybedecek. Camdaki Kız kitabında Adil ölmeden önce de Sedat’ın müdürlüğünü yaptığı otel inşaatında bir kaza gerçekleşecek. Camdaki Kız dizisinde sizin de anlayacağınız üzere Nalan’ın gerçekleri öğreneceği zamanlara geldik.

Camdaki Kız dizisinde Nalan gerçek anne babası ile ilgili gerçekleri babası sandığı aslında dedesi olan Adil öldükten sonra öğrenecek. Nalan her ne kadar Adil ve Feride’yi gerçek anne ve babası sansa da Adil ve Feride Nalan’ın dedesi ve anneannesidir. Nalan’ın gerçek annesi ölen ablası olarak bildiği Sema.

DİZİNİN ADİL’İ ŞERİF EROL, GERİ DÖNECEK Mİ?

Şerif Erol, Camdaki Kız dizisinden tamamen senaryo gereği ayrılacak. Şerif Erol Camdaki Kız setinden hiç ayrılmak istemiyor; ancak vakti geldiğinde ayrılmak zorunda kalacak. Şerif Erol Camdaki Kız dizisinden sonra biraz dinlenecek ve yeni bir dizi ile 2022 – 2023 yeni sezonunda yeniden ekranlarda olmak için yapımcılar ile görüşmeye başlayacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir