Camdaki Kız’da beklenmedik gelişme! Nalan, Sedat defterini kapatıyor mu?

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız bu akşam yayınlanan yeni bölümünde izleyenleri ekran başına kilitledi. Camdaki Kız 52. bölümde neler oldu, Cana bebeğini aldırdı mı, Nalan Sedat'tan ayrılacak mı? İşte detaylar...

featured

Kanal D’nin sevilerek izlenen dizisi Camdaki Kız, Perşembe akşamları seyirciyi ekrana kilitleyen ve konusuyla bütün dikkatleri üzerine çeken bir dizi. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız adlı kitabından uyarlanan dizi, bu akşam yeni bölümüyle seyirci karşısına çıktı.

Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği, başrollerinde ise Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı ve Hande Ataizi gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisi bu akşam nefesleri kesti.

Nalan’ın iyice karmaşık bir hal alan hayatı ve Gülcihan Hanım’ın evi terk etmesiyle Koroğlu Ailesi neye uğradığını şaşırdı. Yeni bölümde yaşananlar ise izleyicilerin ağzını açık bıraktı.

MUZO KENDİNİ GÖSTERMEDİ

Nalan ile Hayri’yi gören Muzo, Nalan parktan ayrılırken saklandı ve kendini göstermedi.

Koroğlu Konağı ise bu sırada daha da dağılmaya devam ediyor. Hayri, Gülcihan Hanım’ın nereye gittiğini Rafet Koroğlu’na söyleyince, Rafet adrese gitti. Kapı açıldığında ise gözlerine inanamadı. Kapıyı açan ev görevlisinin arkasında yer alan Cavit Başkan ve hemen yanında Gülcihan! Başından aşağıya kaynar sular dökülen Rafet Koroğlu “Ben göreceğimi gördüm, bu bana yeter! Size mutluluklar dilerim” dedi.

CANA ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Çocuğunu aldırmayan Cana son bölümde Gülcihan’la plan yapıp Alp’e çocuğu aldırdığını söylemişti. Fakat gece acıkıp yemek yerken Cana’yı gören Alp, bazı şeylerde şüphelendi ve Cana’nın gitti kliniği aradı. Bütün gerçekleri öğrenen Alp, Cana’nın yakasına yapıştı ve öldürürcesine boğazını sıktı. Cana’yı öldürmemek için kendini zor tutan Alp, Cana’yı pijamalarıyla kapının önüne koydu.

Zor durumda kalan Cana, yardım için Gülcihan’ı aradı.

FERİDE’DEN SELENE AYAR GELDİ

Annesinin yanına gitmek için evden çıkan Selen’i durduran Feride, kızını korumak için Selen’e ayar verdi. “Beni karşına alırsan senin canını sıkarım” diyen Feride, Selen’in canını sıkmayı başardı. Odadan çıkarken ise “seni bir daha uyarmayacağım! Nalan’dan uzak dur” dedi.

Feride odadan çıkar çıkmaz telefonu çalan Selen, annesiyle konuştu. Bu sırada konuşmalarını Feride dinledi. Cana adı geçince Feride tedirgin oldu.

GÜLCİHAN, CANA’YI YANINA ALIYOR!

Evden kovulan Cana, Gülcihan’ın verdiği adrese gidiyor ve benim bir yerde saklanmama gerek diyor. Gülcihan ise Cana’ya bir süre burada birlikte kalırız diyerek Cavit Başkan’ın evini gösteriyor. Altında dedikodu arayan Cana, “burası sizin eviniz mi” diye sorarak Gülcihan’ı sinirlendiriyor. “Neyse ne burada birlikte kalırız” diyen Gülcihan, Alp’in elinden Cana’nın çocuklarını kurtarmak için plan yapmaya başlıyor.

PERVİN YİNE KIZI ÜSTÜNDEN PLAN YAPIYOR

Batmak üzere olan Pervin, Kızı Pera’ya doğruyu söylemek yerine duyguları kullanarak şirketi batmaktan kurtarmaya çalışıyor. Muzo’yu unutamayan Pera’ya cesaret vererek tekrar görüşmeleri için ikna etmeye çalışan Pervin, şirketin kurtuluşu olarak Muzo ile Pera’nın evliliği olduğunu düşünüyor.

NALAN AJANLIĞA SOYUNUYOR

Odasında yeni bir not daha bulan Nalan, notun kimin yazdığını düşünürken Tako’dan şüpheleniyor. Tako ve Döndü’ye üstü kapalı hesap soran Nalan, odasının anahtarını kimseye verilmeyeceğini tembihliyor. Bu sırada Rafet Bey’in el yazısıyla kendi notu karşılaştırıp notları kimin yazdığını bulmaya çalışıyor.

CANA’YLA GÜLCİHAN BİR OLDU SELEN’İ SIKIŞTIRIYOR

Cana’nın çocuklarına kavuşması için plan yapan Cana ve Gülcihan, çözümü Alp’in borçlarını kapatması için Selen’den kefil olmasını istiyorlar. Bu plana sinirlenen Selen, yardım edemeyeceğini söylediği an kapı çalıyor.

Feride Hanım’ın içeri girmesiyle şok olan Cana, Gülcihan ve Selen, hemen Cana’yı saklıyor. Feride Hanım ise hal hatır sorduktan sonra Cana ile ilgili ne karıştırdıklarını doğrudan soruyor.

Çıkar ayak lavaboya girmek isteyen Feride, Selen ve Gülcihan’ın gerilmesine neden oluyor. Verdikleri tepkilerden bir işleri çevirdiklerini anlayan Feride, aynı banyoda olan Cana’yı saklandığı yerde görmeden evi terk ediyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir