Cam filmi yasak mı? Cam filminin faydaları nelerdir? Cam filmi fiyatları…

featured

Cam filmi yasağı sadece ticari araçlarda olup özel araçlarda cam filmi yasağı bulunmamaktadır. Ancak ön cama film yaptırmak yasak ve aynı zamanda muayeneden geçmekte mümkün olmuyor.

Dünyada ve Türkiye’de cam filmi denince akla gelen ilk marka Ziebart.

60 yıllık bir mazisi olan Ziebart, cam filminde dünyada uygulanabilecek en iyi hizmeti sunuyor. Öyle ki, Ziebart, uyguladığı cam filmlerine ömür boyu garanti veriyor.

Cam filminin faydaları nelerdir?

Cam filmi kullanıcısına konfor, ekonomi ve güven sağlar.

Film kaplanmış camlar güneşin zararlı ışınlarına karşı % 99.9 UV (ultra viole) filtresi sağlar. Ayrıca güneş ışınlarının ısıtıcı etkisini de % 65’e varan oranda keser. Böylece sizin ve ailenizin daha konforlu bir seyahat yapmasına imkan sağlar.

Klimayı daha az kullanacağınız için hem ekonomi yapmış olursunuz hem de klimaya bağlı rahatsızlıklardan çocuklarınızı korumuş olursunuz.

Ziebart Cam filmleri bu sektörde dünyada ulaşılan en kaliteli ürünlerdir. Cam filmi uygulamalarında da Ziebart dünya lideridir. Ziebart tarafından uygulanan cam filmleri ömür boyu garantilidir.

Ayrıca Ziebart’ın size sunacağı koruma film grubu aracınızın camlarının herhangi bir kazada yada hırsızlık girişiminde dağılmasını engeller. Araç camı tuz buz olsa bile dağılmayarak tek parça halinde kalır, özelikle kaza durumlarında kesiklere bağlı yaralanmaların önüne geçilmiş olur.

Ziebart Cam filmi uygulamaları çizilmeye, kabarmaya ve solmaya karşı ömür boyu garantilidir.

Ziebart bayilerinden yaptırdığınız uygulama karşılığında alacağınız garanti belgesi size ömür boyu güvence sağlayacaktır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir