Aşk mı yaşıyorlar? Çağla Şıkel’le Zeynep Bastık’ın eski eşi Tolga Aşık’tan bomba cevap

Ünlü manken Çağla Şıkel'in şarkıcı Zeynep Bastık'tan günler önce boşanan menajer Tolga Akış ile aşk yaşadığı iddiaları, magazin gündemine bomba gibi düştü. Yeni bir ilişkiye yelken açan ikilinin şarkıcı Edis'in kulisinde dans ettiği iddia edildi. Çağla Şıkel ile Tolga Akış cephesinden ise çıkan haberler üzerine jet açıklama geldi.

featured

Son zamanlarda özel hayatıyla gündem olan Çağla Şıkel‘in adı yine bir aşk haberine karıştı. Magazin kulisleri bomba aşk iddiası ile çalkalanmıştı. Çağla Şıkel ile Zeynep Bastık’ın eski kocası Tolga Akış’ın aşk yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Magazin kulislerinde yer alan haberlere göre ünlü manken Çağla Şıkel gönlünü Zeynep Bastık’tan günler önce boşanan menajer Tolga Akış ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

İlk açıklama Tolga Akış’tan geldi. Akış, “Videoda bana benzettiğiniz kişi Tayfun. Ben orada yokum. Orası da Edis’in kulisi değil” açıklamasında bulundu.

Bu açıklamanın ardından ise Çağla Şıkel’den bir fotoğraf geldi. Şıkel iddiaları yaptığı bir paylaşımla ti’ye aldı.

https://twitter.com/thebacimag/status/1553757686562521088?s=20&t=LlZ9p_zBgRpcHz25G90YSg

Zeynep Bastık ve Tolga Akış boşanma kararı aldıklarını açıklamış ve geçtiğimiz günlerde tek celsede evliliklerini noktalamıştı.

Ortaya çıkan son görüntülerde Çağla Şıkel’in şarkıcı Edis’in kulisinde Tolga Akış ile dans ettiği ileri sürülürken ikilinin birlikte olduğu iddia edildi.

İkilinin, dün akşam Edis’in kulisinde dans ettiği öne sürüldü.

Bu haber sonrası Zeynep Bastık ve Tolga Akış’ın evliliğinin Çağla Şıkel yüzünden bitip bitmediği ise merak konusu oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir