Çağla Şıkel hakkında bomba iddia! Emre Altuğ ile evliyken Kerem Tunçeri’den bebek mi aldırdı?

featured

Beyaz TV Söylemezsem Olmaz programının sunucuları Deniz Akkaya, Seren Serengil ve Bircan Bali’den magazin dünyasını sallayacak bir iddia geldi.

Takvim’de yayınlanan bir haberden referans alan ünlü yorumcular, eski manken ve başarılı sunucu Çağla Şıkel’in, çapkınlıklarıyla gündemden düşmeyen basketbolcu Kerem Tunçeri’den hamile kaldığını ve İstanbul’da bir özel hastanede ismini değiştirerek bebeği aldırdığı iddiasını ortaya attı.

İSİM VERİLMEYEN HABERDEKİ ÜNLÜLER KEREM TUNÇERİ VE ÇAĞLA ŞIKEL Mİ?

Takvim’de yer alan haberde hiçbir şekilde isim verilmez iken, Seren Serengil haberde verilen detaylara Çağla Şıkel ve Kerem Tunçeri’nin adeta ‘cuk’ diye oturduğunu ifade etti.

“EMRE ALTUĞ İHANET ŞARKISI YAZDI”

Deniz Akkaya ve Seren Serengil, Çağla Şıkel’in Emre Altuğ ile evliliği süresinde de Kerem Tunçeri ile anıldığını hatta Emre Altuğ’un boşanma sonrası bu ihanete yönelik bir şarkı yazdığını iddia ettiler.

Takvim’de yer alan haberde ünlü mankenin ve basketbolcunun fotoğrafı olduğu çok net bir şekilde anlaşılsa da yüzleri mozaiklenmiş olarak dikkat çekiyor. Takvim’in haberinde isim verilmeden adeta Çağla Şıkel’in ve Kerem Tunçeri’nin tarif edildiği görülüyor. Haberde yer alan detaylarda, Kerem Tunçeri’nin ünlü bir genç oyuncuyla birlikte olduğu da referans verilerek Aslı Enver ile olan ilişkisine işaret ediliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=3EJX5xPM8lY

İşte o haberin içeriği:

“İddiaya göre manken-sunucu, basketçi sevgilisinden hamile kaldı. Başka isimle hastaneye gidip çocuğu aldırdı. Biri, bir zamanlar basketbolun vazgeçilmez ismiydi. Başarılı spor hayatı kadar çapkınlıklarıyla da dikkat çekti. Her daim güzel kadınların yakın markajına girdi.

Diğeri ise tescilli güzellerdendi. Hala podyumun tozunu attıran bu isim televizyonda yaptığı programlarla da dikkat çekti. İşte bu ikilinin adı 2 yıl önce aşk dedikodularına karıştı…

İkili aşklarını gizli saklı yaşadı. Buluşma yerleri ise ünlü basketçinin teknesiydi. Aşkları gün yüzüne çıkınca ikili ayrılmaya karar verdi. Ancak magazin gündemi yıllar sonra bir dedikoduyla çalkalandı. İddiaya göre ünlü güzel, basketçiden hamile kaldı. Farklı bir isimle Levent’teki özel bir hastaneye yattı. Bebeği aldırdı. İkili bu olayı en yakınlarından bile sakladı.

Ünlü manken daha önce bir kez evlenip boşanmıştı. Ayrılıktan sonra da adı sık sık bu basketbolcu ile anılmıştı.

Eski milli basketbolcunun adı yakın zamanda çok ünlü bir oyuncuyla da anılmıştı…”

EMRE ALTUĞ VE ÇAĞLA ŞIKEL BU YÜZDEN Mİ BOŞANDI?

2016’da magazin basınında yer alan iddialara göre ikilinin aşkı Alaçatı’da başlamıştı. Her iki isim de aşk iddialarını yalanlasa da söylentiler bitmek bilmiyor. Sözcü’de 2016 yılında yer alan bir başka habere göre, çocuklarıyla futbol oynarken kasığı yırtılan ve bu yüzden tedavi görmek zorunda kalan Çağla Şıkel’in imdadına Kerem Tunçeri yetişti. Eski modelin tedavisi için Acıbadem’deki takım doktoruna telefon açan Kerem Tunçeri, Çağla Şıkel’in tedavisi için özel istekte bulunduğu iddia edildi.

Altuğ ve Şıkel 2015’te boşanmıştı. İddialara göre Tunçeri, Çağla Şıkel’le yakınlaştığı için bu durumdan rahatsız olan Emre Altuğ, evliliğinde huzursuz oldu. Bu söylentileri kesin bir dille yalanlayan Şıkel ve Altuğ, severek ayrıldıklarını söyleyerek de kafa karıştırmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir