Çağan Irmak’ın yönetip Çağatay Ulusoy’un başrolünde oynadığı ‘Yeşilçam’ dizisinden yeni haber!

featured

Televizyongazetesi’nde yer alan habere göre 2013 yılında yayınlanan Medcezir dizisi ile özellikle gençlerin beğenisini kazanan, ardından rol aldığı İçeride ve Hakan Muhafız dizileri bu sefer de daha geniş kitlelerin beğenisini kazanan Çağatay Ulusoy’un bir süreden bu yana Afra Saraçoğlu ile başrollerini paylaşacağı Yeşilçam dizisinin hazırlıklarına devam ettiği biliniyordu.

Yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı dizi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Yönetmen Çağan Irmak, Blu TV’de yayınlanacak dizi öncesi çekimlerden kareler paylaştı. Dizinin ne zaman yayına gireceği, Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu’nun hayranları tarafından merak ediliyordu.

ÇAĞAN IRMAK’TAN PAYLAŞIM GELDİ

Çağan Irmak’ın paylaşımı, bu sorunun cevabını da bir nebze olsun vermiş oldu. Diğer yandan Afra Saraçoğlu da en son Kardeş Çocukları isimli diziyle ekranlara gelmişti. Genç oyuncu daha sonra Netflix için çekilen Aşk 101 dizisinde rol aldı. Dizinin ikinci sezonu Aşk 102 ismiyle çekildi ama henüz yayınlanmadı.İki oyuncu da yeni sezonda ekranda olmak yerine dijital platformu tercih ettiler. Netflix’teki dizilerinin bitmesinin ardından da BluTV’nin yeni dizisi Yeşilçam için bir araya geldiler.

DİZİNİN KONUSU NE?

Yeşilçam dizisinde Çağatay Ulusoy Semih, Afra Saraçoğlu Tülin isimli karakterleri oynayacaklar. Mine karakteriyle Selin Şekerci de dizinin kadrosunda yer alan isimler arasında. Aynı zamanda Selin Kahraman, Ayta Sözeri, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Bora Akkaş, Özgür Çevik ve Yetkin Dikinciler de dizide rol alacak isimler arasında. Senaryosunu Levent Cantek’in kaleme aldığı Yeşilçam dizisi, 1960’lar Türkiye’si ve o dönem altın çağını yaşayan Yeşilçam’ı konu alıyor.

Çağan Irmak’ın paylaşımı şu şekilde:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir