Büyük skandal! Görev başındaki iki polis memuru, ekip aracında seks yapmak için ihbar çağrılarını görmezden geldi…

featured

İngiltere’de iki polis memuru görev başındayken bir ekip arabasında seks yapmak için hastaneden yapılan çağrıları ve hırsızlık ihbarlarını görmezden geldi. Olay Çavuş Molly Edwards ve sevgilisi PC Richard Paton’un ilişkisinden şüphelenen amirlerinin aracı dinlemesi sonucunda ortaya çıktı.

The Sun’ın haberine göre, 39 yaşındaki Paton’un, bir elektrik mağazasında yaşanan hırsızlık olayında yardım için telsizden saat 4.51’de acil bir talepte bulunmasının ardından, ”ah, hadi soyunalım” diye inlediği duyuldu.

ÇAĞRILARI GÖRMEZDEN GELDİLER

Her ikisi de evli ve çocuklu olan memurlar, bir gece kulübünün çıkışında ciddi bir saldırıya uğrayan iki kurbanla ilgilenmek için sabah saat 4.17’de yapılan bir hastaneye gitme çağrısını da görmezden geldi. Çiftin o sırada seks yapmak için 15 dakikalık uzaklıkta olduğu öğrenildi.

Disiplin Kurulu, dört ağır suistimal iddiasının kanıtlandığını ve her ikisinin görevden alınacağını söyledi. Her ikisi de 30’lu yaşlarının sonlarında olan Edwards ve Paton, geçen ay mahkemeye çıkmadan önce istifa etti. Panel başkanı John Bassett’in olayı, halk tarafından çirkin olarak kabul edilecek ve ciddi bir görev ihmali olarak nitelendirdi.

KAMUSAL ALANDA CİNSEL AKTİVİTE

Dava dosyasında ilk suçlamada çiftin Haziran ve Eylül 2019 arasında kamusal bir alanda bir polis aracında görevdeyken cinsel aktivitede bulundukları iddia edildi.

İkinci suçlamada, iddiaya göre Woking’deki Frimley Park Hastanesi ve Currys’deki çağrılara katılmadıkları iddia edildi.  Kurul, Surrey Heath bölgesinde görev yapan iki polis memurunun arabadaki cinsel fantezilerinin sözlü ifadelerinin gizli kayıtlarını dinledi.

Raporda, cinsel aktivitelerinin “kıyafetlerinin bir kısmının çıkarılmasını, öpüşmeyi onu memnun etmesi  ifadeleri yer aldı. İki memur, cinsel ilişkiye girmediklerini sadece hoş vakit geçirdiklerini söyledi.

Edwards, daha önce gece kulübü saldırılarıyla uğraştıkları için hastaneye gidemeyeceklerini iddia etti. Ancak kurul, seksin kesintiye uğramasını istemediklerine karar verdi.  Surrey Polisi, her iki memurun da güvenilmez davranış, dürüstlük ve bütünlük açısından Profesyonel Davranış Standartlarını ihlal ettiğini söyledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir