Büyük beden model Ashley Graham küvetin yanından üstsüz pozunu paylaştı!

Ashley Graham, doğumun ardından verdiği çıplak pozlarına bir yenisini daha ekledi. Graham son olarak küvetin yanında göğüslerini elleriyle kapattığı bir pozu takipçileriyle paylaştı.

featured

Ünlü model Ashley Graham, banyoda üstsüz pozunu paylaştı.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile kafalarda kalıplaşan güzellik algısını bozmak için ardı ardına paylaşımlarda bulunan büyük beden model Ashley Graham bu kez de ikizlerini dünyaya getirdikten sonra değişen beden ölçülerini sergilediği bir paylaşım yaptı. Daha önce hamile olan anne adaylarına destek olmak için vücudundaki çatlak izlerini paylaşan Graham bu kez göğüslerini elleriyle kapatarak kendisine olan güvenini gösterdi.

Geçtiğimiz ocak ayında ikiz bebeklerini kucağına alan Amerikalı model, sıklıkla çocuklarıyla ilişkilerini anlatan paylaşımlar yapıyor. Son paylaşımında kendisine zaman ayırdığını gösteren Graham, küvetin yanında yarı çıplka yaptığı paylaşıma, “Göğüslerimi ve moralimi dik tutmaya çalışıyorum” notunu ekledi.

Graham’ın paylaşımı kısa sürede takipçilerinin beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü sevilen ismin güzelliğini öven yorumlarda bulundu.

Ashley Graham’dan olay pozlar! Ceketinin önünü açtı, takipçilerini şoke etti!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir