Büyük aşkı aç gözlülük mü bitirdi? Mohammed Alsaloussi’nin Şeyma Subaşı’na aldığı pahalı hediyelerin faturaları ortaya çıktı

featured

Şeyma Subaşı, yaklaşık 7 aydır birlikte olduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi’den aldığı evlilik teklifini kabul ettikten kısa bir süre sonra ilişkisini noktalamıştı.

Alınan evlilik kararı sonrasında hamile olduğuna ilişkin iddialarla sık sık gündeme gelen Subaşı, sonunda bebek beklediğini itiraf etmiş ve evliliklerini de ertelediklerini duyurmuştu.

Şeyma Subaşı ile ilgili şok iddia! Mohammed Alsaloussi’nin dolandırıcı olduğunu öğrenince ilaç içerek bebeğini düşürdü…

Ancak Subaşı, bir gün sonra düşük yaparak bebeğini kaybettiğini söylemişti. Bu açıklamadan kısa süre sonra ise sevgilisiyle fotoğrafları silmiş ve ayrıldıklarını doğrulamıştı.

Şeyma Subaşı’nın, eski sevgilisi Mısırlı Mohammed Alsaloussi’nin dolandırıcı olduğunu öğrendikten sonra ayrıldığı iddia edilmişti. Ancak olayın ardından bomba bir gelişme yaşandı.

Şeyma Subaşı’nın dolandırıcı eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi’den bomba paylaşım!

Hediyelerin faturaları ortaya çıktı

Mısırlı Mohammed Alsaloussi’nin, Şeyma Subaşı’na aldığı pahalı hediyelerin faturaları ortaya çıktı.

Alsaloussi’nin, Şeyma Subaşı’na Bvlgari’den aldığı serpenti Rose Gold bilekliğinin fiyatı ise 22.000 dolar, (191.320.80 TL)  yüzüğün fiyatı ise 4.975.50 dolar.( 4.326.893,82 TL).

Faturaların ortaya çıkmasının ardından birçok kişi bu ilişkinin Mohammed Alsaloussi’nin dolandırıcı olmasından değil Şeyma Subaşı’nın aç gözlülüğü yüzünden bittiğini savundu.

Öte yandan Şeyma Subaşı’nın ayrılık sonrası bilekliği hala takması da dikkatlerden kaçmadı.

İşte dudak uçuklatan hediyelerin kanıtları:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir