Alişan’ın eşi Buse Varol’dan ‘kilo’ eleştirilerine videolu cevap!

Alişan’ın eşi ve iki çocuğunun annesi Buse Varol, tatil fotoğraflarına yapılan “Hani sen 34 bedendin” yorumlarına çektiği video ile cevap verdi.

featured

2018 yılında hayatını birleştirdiği Alişan’la evliliklerindeki krizi aşan Buse Varol ailecek çıktıkları Bodrum tatilinde görüntülendi. Bikinili tatil fotoğrafları sosyal medyada gündem olan Buse Varol hakkında “Hani sen 34 bedendin” yorumları yapıldı.

BUSE VAROL: 34 BEDENİM

Kilo aldığı yönündeki eleştirilere ayna karşısında çektiği video ile yanıt veren Varol, “34’üm, neden yalan söyleyeyim” ifadelerini kullandı. Daha önce yaptığı açıklamalarında doğum sonrası kontrollü bir şekilde kilo verdiğini söyleyen ve buzla yağ kırma yöntemini tercih ettiğini takipçilerine anlatan iki çocuk annesi Buse Varol, Instagram hesabından bir video yayınladı.

Buse Varol konu ile ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

”Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün sosyal medyada çıkan fotoğrafın altındaki yorumları gönderen arkadaşlarım oldu. Birkaç tanesini okudum. Çok komik gelen bazı yorumlar var, ’44 beden misin, 46 beden misin?’ diye.

Olabilirdim bu arada benim için 44 beden, 42 beden, 46 beden olmak hiç sorun değil. Sağlıklı olduktan sonra herkese yakışan bir kilo var. Ama şöyle bir şey oluyor, ‘hani sen 34’tün, kendi fotoğraflarına photoshop yapın’ falan.

O yüzden video çekmek istedim ve photoshop yapsam buna da yaparım. İnanmayanlar için göstereyim. 34 bedenim. Bunun yalanını neden söyleyeyim. 40 bedenken de bir sürü story koyuyordum. Bunun yalanını neden söyleyeyim? Hepinize sevgiler, kocaman öpüyorum.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir