Bursa’da AVM’de yangın! Mağazanın tavanı çöktü: Belediye Başkanı Alinur Aktaş’tan açıklama

Bursa'da AVM'de çöken tavanın ardından ekipler arama kurtarma köpekleri ile içeri girdi. İşte Dehşete düşüren olaydan ilk görüntüler...

featured

Bursa‘nın en lüks alışveriş merkezlerinden birinde mağazanın tavanı yangın nedeni ile çöktü! AFAD, itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Arama kurtarma ekiplerinin köpekleri de içeri soktuğu belirtiliyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, korkunç olay sonrası ilk açıklamayı yaparken, AVM’nin en yoğun olduğu saatte meydana gelen çökme sonrası içeriden görüntüler de geldi. Görüntülerde büyük tahribat dikkat çekiyor. İşte son dakika haberinin detayları…

Bursa’da bir alışveriş merkezinde öğle saatlerinde dehşet anları yaşandı. AVM’deki bir giyim mağazasında yangın çıktı. Yangın sonrası tavan çöktü. AFAD ve itfaiye ekipleri arama kurtarma köpekleri ile içeri girdi, içeride kalan olup olmadığını araştırdı. İlk bilgilere göre ölen ya da yaralanan olmadı. Arama çalışmaları sürerken, olay yerinden ilk görüntüler de geldi.

MAĞAZANIN TAVANI ÇÖKTÜ!

Osmangazi ilçesindeki AVM’de, bir mağazanın alt katındaki tavanda yangın nedeniyle çökme yaşandığı ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

POLİS VE İTFAİYE EKİPLERİ KISA SÜREDE BÖLGEYE ULAŞTI

Polis, itfaiye ve AFAD ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaşarak çalışma başlattı.

AVM GİRİŞLERE KAPATILDI

İçerideki kişiler tahliye edilerek AVM, girişlere kapatıldı. Ekiplerin olay yerindeki çalışması sürüyor. Arama kurtarma köpeklerinin de içeride olduğu belirtiliyor.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI’NDAN İLK AÇIKLAMA

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada, “Mağazada meydana gelen tavan çökmesinde can kaybı ve yaralanma yok.” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir