Bursa’da feci kaza! Tıra otomobiliyle ortadan vuran Selçuk Türkmen ve oğlu Mustafa Türkmen hayatını kaybetti

Bursa'da, kavşaktan 'U' dönüşü yapan tıra, ortadan vurarak otomobilde sıkışan sürücüsü Selçuk Türkmen ve 13 yaşındaki oğlu Mustafa Türkmen, yaşamını yitirdi.

featured

Saat 23.30 sıralarında Osmangazi ilçesi, Ovaakça Merkez Mahallesi, İstanbul Yolu Caddesi’nde meydana gelen kazada Feyzi Ö. (60) yönetimindeki 16 RCS 08 plakalı tırla kavşaktan ‘U’ dönüşü yapmak istedi.

Bu sırada Gemlik’ten Bursa merkez istikametine seyir halinde olan Selçuk Türkmen kontrolündeki 16 ABG 906 plakalı otomobil dönüş için manevra yapan TIR’a yandan çarptı. TIR’ın altına giren otomobil hurdaya dönerken sürücü Selçuk Türkmen, eşi Meryem Özlem Türkmen ile arka koltukta bulunan oğulları Mustafa Türkmen ve Emirhan Türkmen araçta sıkıştı. Kazayı gören diğer sürücüler otomobilde sıkışan ailenin yardımına koşarken durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

BABA VE OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde sürücü Selçuk Türkmen’in sıkıştığı yerde hayatını kaybettiği belirlenirken itfaiye ekipleri otomobilin kapılarını keserek sıkışan ve yaralı halde bulunan Meryem Özlem Türkmen, Emirhan Türkmen ve Mustafa Türkmen’i çıkardı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Mustafa Türkmen de yaşamını yitirdi.

EKİPLKER ÇEVREDE ÖNLEM ALDI

Ağır yaralı olarak kurtarılan Meryem Özlem Türkmen, Emirhan Türkmen Bursa Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Olası bir başka kaza ihtimaline karşı çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri olay yerinde incelemede bulundu.

HAYATİ TEHLİKELERİ DEVAM EDİYOR

Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. TIR’ın sürücüsü Feyzi Ö. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaza yerinde kareler;

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir