Ata Demirer’in yeni filmi Bursa Bülbülü’nün konusu nedir? Bursa Bülbülü oyuncu kadrosunda kimler var?

Senaryosu ve yönetmenliğini Ata Demirer’in üstlendiği Bursa Bülbülü filmini izlemek isteyenler "Bursa Bülbülü nereden izlenir" sorusuna yanıt arıyor. İşte yayın yeri ve tarihi...

featured

Ata Demirer, Eyvah Eyvah serisinin ardından yeni bir filmle izleyici karşısına çıkacak.

Senaryo ve yönetmenliğini Ata Demirer’in üstlendiği Bursa Bülbülü, gün sayıyor.

Başrolünde Ata Demirer’in kendisinin olduğu Bursa Bülbülü filminin konusu, oyuncuları ve yayın tarihi merak ediliyor.

Özel gösterimi gerçekleşen Bursa Bülbül’ü sinemada vizyona girmeyecek Filmi izlemek isteyenler, “Burs Bülbülü hangi platformda, nereden izlenir” sorusuna yanıt arıyor.

Peki, Bursa Bülbülü hangi platformda, ne zaman yayınlanacak? İşte Bursa Bülbülü konusu ve oyuncuları…

BURSA BÜLBÜLÜ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA YAYINLANACAK

Ata Demirer’in yeni filmi Bursa Bülbülü 13 Ocak’ta (yarın) Disney+ ‘da izleyicisi ile buluşacak. Hem güldürecek hem ağlatacak filmin senaryosu Ata Demirer’e ait.

bursa bülbülü konusu

BURSA BÜLBÜLÜ NEREDEN İZLENİR

Bursa Bülbülü filmi Disney Plus üzerinden izlenebilecek. Bunun içinse platforma üyeliğinizin olması gerekiyor.

BURSA BÜLBÜLÜ FİLM KONUSU NEDİR

En büyük hayali bir kaset çıkarmak olan Cengiz, Bursa’da bir çay bahçesinde şarkıcılık yapar. Onun hayatı, Taşkın ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır.

bursa bülbülü fragman

Cengiz, Taşkın’ın döneminin ünlü bestekarı olan Şerafettin’in bestesi ile kasetinin için bir çıkış yapacağını düşünür. Bu amaçla da ağabeyinden borç alır. Ancak Cengiz bu süreçte kendisini, Taşkın ve Taşkın’ın kardeşi Arzu ile birlikte birbirinden talihsiz bir dizi olayın içinde bulur.

BURSA BÜLBÜLÜ OYUNCULARI KİMLER

Bursa Bülbülü filminin oyuncu kadrosunda: Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Tarık Papuçcuoğlu ve Melek Baykal başta olmak üzere Celil Nalçakan, Toygan Avanoğlu, Berkay Tulumbacı, Seda Türkmen, Aycan Koptur, İnci Şen, Hakan Akın, Seçil Mutlu, Erkan Taşdöğen, Murat Kılıç, Neslihan Arslan, Ramiz Mullamusa, Cem Zeynel Kılıç, Bedir Bedir, Erkan Üçüncü, Uğur Arda Başkan, Muharrem Türkseven, Cem Cücenoğlu, Kerem Alp Kabul, Emre Şen, Mert Asker, Irmak Ecem Aydemir var.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir