Burak Sergen, kendisini aldatan Nihan Ünsal’a zina davası açtı! İhanetin belgeleri dava dosyasında…

featured

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Berkay Ateş gibi isimlerin başrolünü paylaştığı Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz’de hayat verdiği Haluk Güçlü karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Burak Sergen geçtiğimiz Nisan ayında fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırılmış ve sevenlerini korkutmuştu.

HASTANE ÇIKIŞI NİKAH MASASINA OTURDULAR

Ölümden dönen ve zor günler geçiren Sergen, taburcu olduktan çok kısa bir süre sonra 2019 yılının Şubat ayında nişanlandığı sevgilisi Nihan Ünsal ile evinde sürpriz bir nikahla sessiz sedasız hayatını birleştirmişti ve güzel haberi sosyal medya üzerinden duyurmuştu.

Yoğun bakımdan sonra sürpriz nikah! Burak Sergen ve Nihan Ünsal evlendi

İHANETİN FOTOĞRAFLARI

Henüz dört aylık evli olan Sergen eşinin ihanetiyle yıkıldı. Nihan Ünsal’ın evli ve çocuklu iş insanı Özer Kocer ile el ele, 1 Ekim Cuma ve 2 Ekim Cumartesi akşamları çekilen ihanet görüntüleri ortaya çıktı. Ünsal kendisini ”Ben bunları kimlerin ne amaçla yaptığını biliyorum. Hastayken aldatma söz konusu bile değil. Fotoğraflar da maalesef eski” şeklindeki bir açıklamayla savundu.

Sadakatsiz’ine denk geldi! Burak Sergen, 28 yaş küçük eşi Nihan Ünsal tarafından aldatıldı

Eşinin ihanetiyle neye uğradığını şaşıran ve hastanede ölüm kalım savaşı verdiği süreçte bile aldatıldığını öğrenen Burak Sergen ise hiç beklemeden düğmeye bastı. Ortaya çıkan yasak aşk görüntülerinden sonra 60 yaşındaki oyuncu kendisinden 25 yaş küçük eşine boşanma davası açmak için soluğu mahkeme kapısında aldı.

Burak Sergen, 4 ay önce evlendiği eşi Nihan Ünsal tarafından aldatılmıştı… İşte ihanetin fotoğrafları!

4 AYLIK EŞİNE ZİNA DAVASI AÇTI

Burak Sergen’i aldatan eşi Nihan Ünsal’ı, Günaydın muhabiri suçüstü yakaladı ve ihanet görüntülerini yayımladı. Ünsal, İzmirli iş insanı Özer Kocer ile el ele ve aynı eve girerken görüntülendi. Sergen, magazin gündemine bomba gibi düşen ve günlerdir konuşulmaya devam eden ihanet görüntülerini mahkemeye delil olarak sunarak zina nedeniyle boşanma davası açtı.

4 Haziran 2021’de evlendiği eşinden bir an önce boşanmak istediğini dilekçesinde dile getiren Sergen, uzaklaştırma kararı aldırdığı Nihal Ünsal’dan maddi ve manevi tazminat talebinde ise bulunmadı. Boşanma dava ile ilgili gizlilik kararı getirildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir