Burak Elmas’tan Fatih Terim açıklaması: “Galatasaray’da son kararı başkan verir”

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan Fatih Terim'in ayrılığından sonra ilk açıklama geldi.

featured

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim’le dün yolların ayrılmasının ardından bugün basın toplantısı düzenlendi. Elmas’ın, “Galatasaray’da son kararı başkan verir” açıklaması dikkat çekti.

“FATİH TERİM’İ ÇOK SEVERİM”

“Fatih Terim’in ayrılığı bence hiç olaylı olmadı. Fatih Terim‘i çok severim ve çok iyi bir Galatasaraylı. Yollarımızı ayırmamız son derece Galatasaray’a yakışır şekilde oldu. Galatasaray’ı yıpratmak için çaba var. Hocamla aramda çok iyi bir bağ var. Hepimiz Galatasaray’ın iyiliğini istiyoruz. Sonuçta ben başkanım ve en doğru kararı vermek zorundayım.”

“FATİH TERİM TAZMİNAT İSTEMEDİ”

“Ben sevgili hocamızla yaptığım görüşmeleri kimseye anlatmadım. Hepsi aramızda kalır. Hocamıza duyduğum saygıdan dolayı bunu paylaşmam. Birçok çıkan haber gerçeği yansıtmıyor. Sürekli çıkıp açıklama yapacak halimiz yok. Hocamızla çok samimi bir konuşma yaptık ama bu konuşmanın detayları hocamız ve beni ilgilendirir. Tazminat konusunda hocamızın bir talebi olmadı. Asla Galatasaray’dan böyle bir şey istemeyeceğini söyledi. Biz hocamızla boş mukaveleye imza attık. Çok samimi bir konuşmayla görevi sonlandırdık.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir