Burak Deniz ve Alina Boz’un yeni dizisinin başkarakteri ‘Maraşlı’ gerçekte kim? Maraşlı’nın gerçek hayat hikayesi ne? Çok şaşıracaksınız…

featured

Maraşlı Dizisinin Konusu Nedir?

Başrollerini Alina Boz ve Burak Deniz’in paylaşmış olduğu dizi pek çok kişinin dikkatini çekti. Yapımcılığını  TIMS&B’nin üstlendiği dizi kısa sürede pek çok kişinin beğenisini kazandı. Alina Boz Mahur karakterine, Burak Deniz ise Maraşlı karakterine hayat vermektedir. Aksiyon türünde bir dizi olan Maraşlı dizisini Kahramanmaraşlı olan Maraşlı karakterinin hayat hikayesinden ibarettir. Maraşlı’nın ve Mahur’un aşkı ise dizinin ana temasıdır.

Maraşlı Dizisinin Hikayesi

Eski bir asker olan Maraşlı, hayatının kalan kısmını sahaf olarak devam ettirmek isterken kızının başına talihsiz olaylar gelir. Adaletin terazisini kendisi ayarlayan Maraşlı pek çok olaya karışır. Dükkanına gelen Mahur’u da talihsiz bir olaydan kurtarır. Hasta kızı ve aşkı arasında hayatını sürdürmeye çalışan Maraşlı karakterinin hayatı dizinin esas hikayesidir.

Maraşlı Dizisinin Özeti

Eki bir asker olan Maraşlı, askerliği bırakır ve sahaf dükkanı açar. Cesur olmasının yanı sıra adaleti kendi bildiği şekilde uygulamaya çalışır. Hayatının dönüm noktası ise kızının vurulması ile başlar. Kızının eski sağlığına kavuşması için elinden gelen her şeyi yaparken kızına yapılanları da asla unutmamıştır. Bir gün sahaf dükkanına Mahur girer ve istemeden de olsa bir olaya karışır. Maraşlı ise dünyalar güzeli olan Mahur’u kurtarır ve o gün orada birbirlerine aşık olurlar. İlerleyen bölümlerde de Mahur ve Maraşlı aşkının nasıl devam ettiğini gözlemleyeceğiz.

Maraşlı Dizisi Ne Anlatıyor?

Eski bir asker olan ve yeni düzenine alışmaya çalışan bir babanın kızının sağlığına kavuşması içi uğraşırken beklenmedik bir anda aşk kapısını çalar. Kendi adaletini kendisi dağıtan Maraşlı aşık olduğu Mahur ile bakalım neler yaşayacak? Kızı iyileşecek mi? ilerleyen günlerde bizde sizlerle izleyip öğreneceğiz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir