Anıtkabir’deki görüntüleri infial yaratan Bülent Ersoy sessizliğini bozdu: “Yine geleceğim”

Anıtkabir'i ziyarete giden Bülent Ersoy’a bir subayın şemsiye tuttuğu görüntülerin yayılmasının ardından Milli Savunma Bakanlığı, Anıtkabir Komutanı Hava Savunma Albay Hakan Osman Sert'i ve Anıtkabir Takım Komutanı'nı görevden almıştı. Yaşananların ardından Ersoy, ilk kez sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

featured

Sosyal medyada, sanatçı Bülent Ersoy’un Anıtkabir’i ziyaret ettiği sırada üniformalı bir subayın şemsiye tutarak, kendisine eşlik ettiğine ilişkin görüntüler yer almıştı. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), söz konusu görüntüler üzerine konuya ilişkin inceleme başlatmıştı.

GÖREVDEN ALINDILAR

İncelemenin ardından Anıtkabir komutanı Albay Hakan Osman Sert ve Anıtkabir Takım Komutanı görevden alınmıştı.

Son olarak Ersoy, yaşananların ardından sessizliğini bozdu. Olaydan sonra ilk kez paylaşımda bulunan sanatçı, Anıtkabir ziyaretinde çekilen video ve fotoğraflarını Instagram’dan yayınladı.

“YİNE GELECEĞİM”

Bülent Ersoy’un paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Yüce Ata’m… Zaatilinizin yaşadığı yıllara ne yazık ki yaşım gereği yetişemediğim için sizlere sanatımla hizmet veremememin ve de bizzatihi ellerinizden öpememenin eksikliği ile hissettiğim derin teesürlerimi bugünkü ziyaretimle içimde yaşattığım büyük Atatürk sevgisini her zamanki gibi yine kendimi bir nebze de olsa rahatlatabilmek amacıyla huzurlarınıza geldim. Bilesiniz ki dünlerde olduğu gibi bugün ve yarınlar da yine geleceğim. Yine geleceğim, yine geleceğim… Yüce Allah mezarınız başında okumuş olduğum dualarımı inşallah dergah-ı izzetinde kabul ve makbul eyler. Mekanınız cennet, ruhunuz şa’d olsun. ‘Ne Mutlu Türk’üm diyene!”

bülent ersoy

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir