Bülent Arınç’tan seçim isteyen muhalefete bombardıman: “Allah’tan korkun, hala enkaz altında cesetler var.

Depremi siyaset malzemesi haline getirerek hükümeti hedef alan muhalefete sert çıkan Bülent Arınç "Allah'tan korkun, hala enkaz altında cesetler var. Ne mayısta ne haziranda seçim olmaz, olamaz" dedi.

featured

Kahramanmaraş depremi sonrası 10 ilde yüzyılın afeti yaşandı. Türkiye, enkaz altındaki canlarını kurtarmaya ve yaralarını sarmaya çalışırken bir taraftan da seçim tartışmaları sürüyor. TBMM Eski Başkanı Bülent Arınç, sosyal medya hesabından yayınladığı baş sağlığı mesajında muhalefeti hedef aldı.

Benzer Haberler
meral-aksener-malatya
Malatyalı depremzedeler, enkazda siyaset yapan Meral Akşener’i böyle kovdu
ali babacan depremzede darp
Ali Babacan’ın korumaları depremzede vatandaşlara saldırdı
murat-kurum-gaziantep
Depremzedelerden Bakan Murat Kurum’a ‘Devletimiz bizi sahipsiz bırakmadı”

‘ALLAH’TAN KORKUN ENKAZ ALTINDA CESETLER VAR’

“Ahval bu iken bazı siyasetçilerin ve gazetecilerin seçimin mayısta mı haziranda mı yapılacağını tartıştığını görüyoruz”diyen Arınç, şu ifadeleri kullandı:

Allah’tan korkun, hala enkaz altında cesetler var. Seçmenden bahsedilmezken seçimden bahsetmek nasıl mümkün oluyor? Böyle bir dönemde acılarıyla yüzleşen vatandaşlarımıza karşı seçim propagandası mı yapacaksınız, oy mu isteyeceksiniz? Aday mı olacaksınız, miting mi yapacaksınız? Bunları hangi yüzle yapacaksınız? Seçmen yok, sandık yok.

‘SEÇİM STRESİNDEN ÇIKALIM’

Yaşanan olayın çok acı olduğunu belirten Arınç ,sözlerini şöyle sürdürdü:

Belki de tarihimizin en acı felaketini yaşadığımız bugünlerde, ülke bir an evvel seçim stresinden kurtulmalıdır. Buna vatandaşımızın da bürokrasinin de siyasetin de ihtiyacı var. Daha açık ve net ifade etmek gerekirse; ne mayısta ne haziranda seçim olmaz, olamaz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir