Buğra Kavuncu İYİ Parti’nin oy oranını açıkladı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, erken seçim iddiaları sürerken yeni bir açıklama yaptı. Kavuncu'nun açıklamalarına göre İYİ Parti anketlerde yüzde 20'ye demir attı.

featured

Türkiye’de şu anda sık sık erken seçim iddiaları gündeme gelirken bir yandan da partiler tarafından anket sonuçları paylaşılıyor. Son olarak İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, mahalle muhtarları ve STK temsilcileriyle bir araya geldiği “Yaşanılabilir bir İstanbul” temalı toplantıda partisinin oy oranını açıkladı.

ANKET SONUÇLARINDA İYİ PARTİ YÜKSELİŞTE

İYİ Parti’nin yüzde 20’ye demir attığını ifade eden Buğra Kavuncu, “En son, Türkiye genelinde yapılan bir anket paylaşıldı. Partimiz şu anda Türkiye genelinde yüzde 20’ye demir atmış durumda. İstanbul’daki büyüme oranımız da Türkiye’dekiyle beraber ilerliyor. İstanbul iktidar yolunda çok önemli. Biz bunun sorumluluğunda ve bilincinde faaliyetlerimizi yürütüyoruz” dedi.

BUGÜNE KADAR EN YÜKSEK YÜZDE 15.9’DU

Son yayınlanan anketlerde İYİ Parti’nin oy oranı ORC’ye göre yüzde 15.9, Aksoy Araştırma’ya göre 13.8, Metropoll’e göre 12.8 ve Avrasya’ya göre ise yüzde 12.9 olarak ortaya çıkmıştı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir