Bu sezonun son takım oyununun kazananı kim olacak? MasterChef 2020’den kim elenecek?

featured

Ekranların en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020’de haftanın 3. dokunulmazlık oyunu ve sezonun son takım oyunu oynanacak. 13 Aralık Pazar akşamı MasterChef Türkiye 120. bölümde Balkan mutfağından yemekler yapılacak. Bu oyunu kaybeden Mavi takım olursa Barbaros 3. eleme adayı olacak. Kırmızı takım kaybederse son eleme adayı oylama sonucunda belli olacak. Haftanın eleme adayları arasında oynanacak eleme oyunu sonucunda bir kişi hayallerine veda edecek. Peki, MasterChef Türkiye’de kim elenecek, kim gidecek? MasterChef 2020’nin altıncısı kim olacak. Bu akşam MasterChef’te dokunulmazlığı hangi takım kazanacak? MasterChef yeni bölüme dair merak edilenler, tüm gelişmeler haberimizde.

MasterChef Türkiye’de sezonun son takım dokunulmazlık oyunu bu akşam oynanacak. Bu oyunda takımlar, Balkan mutfağından sevilen yemekleri yapacak ve dokunulmazlığı kazanmaya çalışacak. Kazanan takıma göre MasterChef’in son beşine kalan bazı isimler belli olacak. Yeni bölümün başlaması ile birlikte dokunulmazlık oyunu detayları için haberimiz güncellenecek ve gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

MasterChef’ten kim elenecek

MasterChef’te bu akşam veda edecek isim en çok merak edilen konulardan biri. Sefa ve Serhat’ın yanına eleme potasına girecek isim dokunulmazlık oyunu sonrasında belli olacak. Eğer Mavi takım kaybederse son eleme adayı Barbaros olacak. Kırmızı takım kaybederse yapılacak oylama ile 3. Eleme adayı belli olacak. Böylece belirlenen haftanın eleme adayları arasında eleme oyunu sonrasında yarışmaya veda eden isim ortaya çıkacak. Eleme oyunu başlaması ile detayları haberimizden takip edebilirsiniz.

Haftanın eleme adayları

MasterChef 17. haftasında oynanan iki dokunulmazlık oyununu da Kırmızı takım kazandı. Kaybeden Mavi takımda ilk eleme adayı Sefa olurken ikinci eleme adayı da bireysel dokunulmazlık oyununu kaybeden Serhat oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir