Bu ikili dünyayı sallar! Benim Adım Farah’ta Demet Özdemir’den sonra Engin Akyürek bombası

Son olarak Disney Plus'ın Kaçış dizisinde rol alan ünlü oyuncu Engin Akyürek'in yeni projesi belli oldu. Kaçış'tan önce Star'ın Sefirin Kızı dizisinde rol alan Akyürek'in FOX TV'de yayınlanacak yeni dizisini Sina Koloğlu açıkladı.

featured

Ünlü oyuncu Aslı Enver aylar önce Benim Adım Farah dizisi ile anlaşmıştı. Geçtiğimiz günlerde evlenen Enver’in hamile olduğu gerekçesiyle projeden çekildiği öğrenildi. Aslı Enver’in yerine Demet Özdemir’e teklif gitti. Demet Özdemir Benim Adım Farah adlı uyarlama dizide başrol mü olacak? peki, güzel oyuncunun partneri Engin Akyürek mi olacak?

BENİM ADIM FARAH KONUSU NEDİR?

Uyarlama dizide oğlunun hasta olduğunu öğrenen doktor bir annenin mafya ile mecburi teması konu ediniliyor. Acılı bir annenin evladı için neleri göze alabileceği anlatılacak olan dizi O3 Medya tarafından çekilecek. Fox TV’de yayınlanacak olan Benim Adım Farah oyuncuları netleşmeye başladı.

Aslı Enver ve Ozan Akbaba ile görüşmelerin yapıldığı, fakat iki ünlü ismin de projeyi geri çevirdiği öğrenildi. Dizinin yeni başrolleri ise eğer oyuncular kabul ederse, Demet Özdemir ve Engin Akyürek olacak.

Sina Koloğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı yazısı şöyle:

ENGİN AKYÜREK’İN AÇIK KANAL PROJESİ BELLİ OLDU

FOX’ta seyirciyle buluşacak olan “Benim Adım Farah” dizisinde Aslı Enver başrolü oynayacaktı. .Aslı Enver hamile olduğunu öğrenince ‘Benim Adım Farah’ adlı diziden ayrılmıştı. Yerine diziye Demet Özdemir katıldı. Fırat Tanış diğer başrol oyuncusu olarak yazılmıştı. Kulağıma gelen bilgi, Demet Özdemir’in başrolü paylaşacağı isim Engin Akyürek olacak. Sordum kendisine teklif götürüldüğünü söylediler. Yani iki star isim bu dizide bir araya gelecek. Disney Plus’un anlaştığı iki isim. Dijital platformun transfer ettiği isimlerin açık kanalda sadece Fox TV’ye iş yapacakları duyurulmuştu. İlk büyük proje ‘Benim adım Farah’ta gerçekleşmiş olacak, büyük bir aksilik olmazsa. Yine bana gelen bilgilere göre, 1 – 1,5 ay içinde dizi çekimleri başlayacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir