Bu deliyi tımarhane paklar! Irkçı provokatör Ümit Özdağ iyice basitleşti…

Irkçı provokatör Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamalarını kaldıramadı. Şirazesi kayan Özdağ, "Ben yarın, Ümit Özdağ olarak tek başıma İçişleri Bakanlığı’nın önüne gideceğim. Tek başıma ve silahsız. Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle!" ifadelerini kullandı.

featured

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun açıklamaları ırkçı provokatör Ümit Özdağ‘ın dengesini bozdu. Sokak ağzıyla Bakan Soylu’ya cevap vermeye çalışan Özdağ, “Seni yarın İçişleri Bakanlığı’nın önünde bulacağım oğlum! Erkeksen orada bekle.” gibi ifadeler kullandı.

SOYLU: SOROS TAKTİĞİDİR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı televizyon programında sığınmacı sorunuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Soylu, programda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın finanse ettiğini söylediği ve yapımcısının gözaltına alındığı Sessiz İstila filmiyle ilgili konuştu. Soylu, Ümit Özdağ’ın “Bu filmi ben finanse ettim” açıklamalarına “Soros taktiğidir” diye yanıt verdi.

“ÜMİT ÖZDAĞ HAYVANDAN AŞAĞI”

Soylu, “Sessiz İstila diye bir filmle birlikte, ‘Suriyeliler Türkiye’yi istila edecekler, biz ülkemizde yaşayamayacak hale geleceğiz’ gibi bir anlayış ortaya koymaya çalışıyorlar. Sokaktaki vatandaşı ürkütmeye çalışan bir süreci tetiklemeye çalışıyorlar. Bunların insanlıkla alakası yok. İslam’da bunlar için ‘hayvandan aşağı’ deniyor. Bunlar böyle tipler” dedi.

Program devam ederken Ümit Özdağ sosyal medya hesabından Soylu’nun konuşmalarına yanıt verdi. Özdağ “Soylu, ‘Özdağ Soros taktikleri uyguluyor’ demiş. Soros taktiklerini kimin uyguladığını biliyoruz. Zafer Partisi, öğrenmesi gerekenleri Soros’tan değil, Toros’tan (Denktaş) ve onun temsil ettiği gelenekten öğrendi” mesajını paylaştı.

Program sunucusunun Özdağ’ın yanıtını okumak istemesi üzerine Soylu, cevabı duymak istemediğini dile getirdi.

“ADAM YERİNE KOYMAM”

Programı terk edeceğini söyleyen Soylu, Özdağ için “Adam yerine koymam, kabul etmem. İnsan yerine koymam. Hayvandan aşağı biridir. Soros çocuğudur. Operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir. Haysiyetsiz adam” ifadelerini kullandı.

Süleyman Soylu’nun canlı yayında söylemiş olduğu “Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. İtibarımızı onun itibarıyla bir araya getirir miyiz? Haysiyetsiz adam. Bu adam hayvandan aşağı bir adamdır. Adam yerine koymam. Kendisi adam yerine girmeye çalışıyor. Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. Bu kadar açık. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir” şeklindeki sözlerine Irkçı provokatör Ümit Özdağ, sokak ağzıyla yanıt verdi.

“ERKEKSEN ORADA BEKLE”

İşte Ümit Özdağ’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşım:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Ümit Özdağ Soros çocuğudur, kendisini adam yerine bile koymam!

Irkçı provokatör Ümit Özdağ’ın PKK ile görüştüğü ortaya çıktı! İşte şok eden ihanetin belgesi

“Karanlık odaların politika planlayıcısı” yine devrede! Ümit Özdağ, manipülasyona devam ediyor…

Ümit Özdağ’ın Zafer Partisi’nde ‘seks kaseti’ şantajı: “Patlatmazsam adam değilim!”

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir