Bu da torbacı doktor! Esenyurt’ta Dr. Muzaffer B, hastasını morfin bağımlısı yaptı

Türkiye'nin konuştuğu skandal olay İstanbul Esenyurt'taki özel bir tıp merkezinde meydana geldi. Doktor Muzaffer B, hastasını morfin bağımlısı haline getirdi. Hastaya evinde, tıp merkezinin otoparkında morfin enjekte eden doktor, 700 bin TL'yi cebine indirdi. Borç batağına saplanan hasta ise mahkemeye gitti…

featured

Türkiye’de doktor skandalları bitmek bilmiyor. Bu defa da İstanbul Esenyurt’taki özel bir tıp merkezinde çalışan  torbacı doktor Muzaffer B gündemde…

‘Bu kadarına da pes’ dedirten olay geçtiğimiz yaz İstanbul Esenyurt’taki özel Tıp Merkezi’nde yaşandı. E.Y. (25) isimli vatandaş, böbrek taşı şikayetiyle tıp merkezine başvurdu. Hastanede görevli doktor Muzaffer B., kendisine ilaç tedavisi uygulanacağını ve rahatlatacağını söyledi. Hastaya, doktor tarafından morfin enjekte edildi.

DOKTOR MORFİNE ALIŞTIRDI

Morfin alınca ağrıları azalan hasta Erol Y., gün aşırı hastaneye gitmeye başladı. Her gidişte doktor tarafından hastaya morfin enjekte edildi. Ancak bir süre sonra günlük doz miktarının artması ile Erol Y. hastane tarafından kara listeye alındı.

esenyurt

 

Doktor Muzaffer Bostancı, artık morfin bağımlısı hale gelen hastası Erol Y.’ye bu kez başka çözümler önerdi. Dışarıdan temin edilen morfin, bir hemşirenin de yardımıyla para karşılığında Erol Y.’ye verilmeye başlandı.

Bazen tıp merkezinin otoparkında, bazen de hastanın evine giden hemşire Musa K., hastaya günlük 12 doza kadar morfin vermeye devam etti.

700 BİN LİRA ÖDEDİ

Bağımlılığı artan Erol Y. ise günlük 3 bin TL’yi bulan masrafları karşılamak için ailesinden, akrabalarından borç aldı. Durum, doktora yaklaşık 700 bin TL parasını kaptıran hasta Erol Y.’nin eşinin şüphelenmesiyle ortaya çıktı. E.Y., avukatı aracılığıyla emniyete giderek doktordan şikayetçi oldu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

‘BÖBREK TEDAVİSİNE GELDİM MORFİN VERDİ’

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir