BTCTurk kullananlarda büyük endişe! BTCTurk neden açılmıyor, ne zaman düzelecek? Flaş açıklama geldi…

Kripto para borsalarının sıkıntılı zamanlar yaşadığı son günlerde BTCTurk saatlerdir erişime kapalı. Kullanıcılara bilgilendirme yapılmadan başlayan kesinti tedirginliğe neden oldu. BTCTurk kullanıcıları büyük tedirginlik yaşıyor.

featured

Türkiye’nin en büyük kripto para borsalarından BTCTurk, akşam saatlerinden buyana yaşanan erişim problemi ile yatırımcılarını endişeye sevk etti.

BTCTURK ÇÖKTÜ MÜ?

Son dönemlerde yaşanan kripto para dolandırıcılığı haberleri kullanıcıları tedirgin ederken bir süredir BTCTurk sistemine erişemeyen kullanıcılar, oldukça stresli anlar yaşadı. Olay sonrası kurumdan açıklama geldi. BTCTurk, internet sitesinde yaptığı açıklamada erişim sorunu ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

 

“Değerli kullanıcılarımız,

Servis sağlayıcılarımızdan kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında erişim kesintileri yaşanmaktadır. Teknik ekibimiz konunun en kısa sürede çözümlenmesi için çalışmalarını sürdürmektedir.”

BTCTURK’TEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

BTCTurk’ten yapılan son dakika açıklamasında Değerli kullanıcılarımız, Microsoft Azure kaynaklı teknik aksaklık nedeniyle #BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında erişim kesintileri yaşanmaktadır. Teknik ekibimiz ve Azure Mühendisleri konunun en kısa sürede çözümlenmesi için çalışmalarını sürdürmektedir” denildi.

https://twitter.com/btcturk/status/1485386089573535747?s=20

Paribu, BtcTurk, Binance… Hangi borsa daha iyi?

 

 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir