Britney Spears özgürlüğünü çırılçıplak fotoğraflarla kutladı

featured

Britney Spears, yıllarca yetkisini istismar ettiğini söylediği babasının yasal güdümünden kurtulmuş oldu. Baba Jamie Spears’a 2008 yılında mahkeme kararı ile o sırada zihinsel sağlığından kaygı duyulduğu için hastaneye yatırılan kızının vasiliği verilmişti.

Babası, kızının bütün servetini kontrol ediyor, yasal kararları kızı adına kendisi alıyordu. Askıya alma kararı ile babanın vasilik süresince, bu görevi kötüye kullanıp kullanmadığı da araştırılabilecek.

Ünlü şarkıcı Britney Spears’ın, kişisel hayatını ve parasını kontrol eden babasının 13 yıllık vasiliğinin sona ermesi için açtığı davada karar çıktı. Mahkeme baba Jamie Spears’ın vasilik yetkisini askıya aldı.

ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KUTLUYOR

Şarkıcının ekibinin belirlediği kişinin vasi olması ve babasının vasiliğinin iptal edilmesi Spears’ın özgürlüğüne giden yolda ilk basamak olarak görülüyor.

Spears bu zaferi, nişanlısı Sam Asghari ile çıktığı bir tatille kutlarken, hayranlarını da unutmayıp çiçek emojileriyle sansürlenmiş çıplak fotoğraflarını Instagram’da yayınladı.

İşte ağızları açık bırakan o fotoğraflar:

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir