Breaking Bad, Beylikdüzü’nde! Durağa asılan iş ilanı sosyal medyayı salladı

Akciğer kanseri olduğunu öğrendikten sonra uyuşturucu imalatı yapmaya başlayan Walter White’ın hikâyesinin konu edildiği Breaking Bad dizisini izleyen Beylikdüzü’nde bir trol, durağa astığı iş ilanı ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

featured

Beylikdüzü Devlet Hastanesi’nin karşısındaki minibüs durağına asılan ilan, sosyal medyada gündem oldu. İletişim için ‘’Agah Sır’’ ismiyle durağa asılan ve telefon numarası da paylaşılan ilan için kanser hastası kimya öğretmeninin arandığı duyuruldu.

‘’ÇAMAŞIRHANEMİZİN ALT KATINDAKİ LABORATUVARIMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE…’’

Söz konusu ilanda, ‘’Çamaşırhanemizin alt katındaki laboratuvarımızda çalıştırılmak üzere işinin ehli bir kimya öğretmeni aramaktayız. Kanser hastalığına yakalanmış olması tercih sebebidir.’’ ifadeleri yer aldı.

BREAKİNG BAD BEYLİKDÜZÜ’NDE!

Beylikdüzü’ndeki durağa asılan ilan, ilk sezonu 2008’de yayınlanan ABD’nin drama türündeki efsanevi dizi Breaking Bad’i hatırlattı. Dizide, lisede kimya öğretmenliği yapan 50 yaşındaki Walter White’ın (Bryan Cranston), kanser hastası olduğunu öğrendikten sonra yaşadıkları konu ediliyor.

White, kendisine kanser teşhisi koyulduktan sonra çok kısa bir ömrünün kaldığını öğreniyor. Ölümünün ardından ailesine para bırakabilmek için, uyuşturucu yaptığını bir rastlantı sonucu öğrendiği eski öğrencisi Jesse Pinkman (Aaron Paul) ile beraber metamfetamin işine giren White, yüksek kalitede ve saflıkta metamfetamin üreterek uyuşturucu ticaretine başlıyor.

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir