Bozkurt’ta mucize kurtuluş kameralarda! Evinde mahsur kalan görme engelli kadını MAK timi kurtardı…

featured

Kastamonu Bozkurt’ta sel nedeniyle yıkılan 8 katlı Ölçer Apartmanı’nda iş makineleri ile enkaz kaldırma çalışması başlatıldı.

Ezine Çayı kıyısında toplanan ve yakınlarının kayıp olduğunu söyleyenler de çalışmaları izledi. Bazı kişilerin gözyaşı döktüğü görüldü.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da ilçedeki enkaz kaldırma ve temizlik çalışmalarını inceleyerek, görevlilerden bilgi aldı.

Halatla kurtuluş kamerada

Öte yandan selin meydana geldiği ilk gün bina bahçesinde mahsur kalan gencin halatla kurtarıldığı anlardan görüntü ortaya çıktı.

Cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüde, gencin balkondan kendisine sarkıtılan halatı tutarak, kurtulduğu görüldü.

Engelli kadını MAK timi kurtardı

Selin vurduğu Bozkurt ilçesindeki arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Başkanlığı’nın Muharebe Arama ve Kurtarma (MAK) timi, ilçe merkezinde oturduğu binanın ikinci katında mahsur kalan görme engelli kadını kurtardı.

Selin getirdiği çamur ve molozlar nedeniyle girişi kapanan binadaki kadın, MAK timi tarafından halat yardımıyla pencereden indirilerek tahliye edildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir