Bozkurt’ta acı dolu bekleyiş! Şahin Aygen, selde kaybolan nişanlısı Gizem Özgün’ü arıyor…

featured

Kastamonu’nun 5 bin 400 nüfuslu Bozkurt ilçesinde sel felaketinin 5’inci gününde arama kurtarma çalışmaları devam etti. Çevre il ve ilçelerden gelenlerle birlikte yüzlerce arama kurtarma ekibi, kayıp ihbarı yapılan 62 kişiyi arıyor.

Bir taraftan da taşarak sele yol açan Ezine Çayı kenarında bulunan ve yıkılan Ölçer Apartmanı’nda da aramalar devam etti. İş makineleri ile yapılan çalışmalarda enkaz altında kaybolduğu düşünülen vatandaşlara henüz ulaşılmadı.

Nişanlısı Gizem Özgün’ü arıyor

Kastamonu Bozkurt’taki sel felaketinde Sınarcık Caddesi’nde bulunan markette çalışan Gizem Özgün (27) kayboldu. Gizem’in kaybolduğu markette arama çalışması başlatıldı.

2 gündür devam eden çalışma kapsamında marketten yaklaşık 200 ton su tahliye edildi. Marketin bodrumundaki suların tahliyesi ise devam ediyor. Yapılan çalışmalarda Gizem henüz bulunamadı.

Arama çalışmalarını Gizem Özgün’ün 1 ay önce nişanlandığı Şahin Aygen de takip ediyor. İki gündür bölgedeki çalışmalara destek olan Aygen, sel sırasında markette bulunan bir kişinin kendi imkanları ile kurtulduğunu ancak nişanlısının kaybolduğunu söyledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir