Öğrenciyi dolandıran esnaf ve Halk TV’nin ‘boş dürüm’ haberi de kurgu çıktı

CHP tarafından fonlanan Halk TV, yine skandal bir habere imza attı.

featured

CHP’nin resmi kanalı gibi çalışan Halk TV’de skandalların ardı arkası kesilmiyor. Daha önce yüzlerce yalan ve kurgu habere imza atan kanalın ‘boş dürüm’ haberi de kurgu çıktı.

Pandemi ve Rusya’nın Ukrayna’daki işgali dolayısıyla tüm dünyada oluşan fiyat artışlarını ve alım gücündeki azalmayı AK Parti iktidarına bağlayan Halk TV, kitlesini motive etmek ve CHP tarafından fonlanan sosyal medya çetesine malzeme üretmek için sık sık kurgu haberler yapıyor.

BOŞ DÜRÜM KOMEDİSİ

Halk TV’nin son kurguladığı haberde Bakırköy’de Köfteci Doktor isimli bir esnafın, boş dürüm içine yeşillik koyarak ayran ile birlikte öğrencilere 10 liradan sattığı duyuruldu.

Lavaşları köfteye bandıran Köfteci Doktor’un içine köfte koymadığı boş lavaşları ‘acıdığı için’ öğrencilere 10 liradan sattığı anlatılan haberde maksadın ‘öğrenciyi doyurmak’ olduğu vurgulandı.

https://twitter.com/izzetcapa/status/1509835308443045894?s=20&t=tg_okbKVgjm_uZ8ykt0hTQ

KÖFTECİ DOKTOR KİM?

Bakırköy’de köfteci dükkanı işleten ve kendisine Köfteci Doktor adını veren Muharrem Bayram isimli esnaf, çevresinde ve sosyal medya paylaşımlarında AK Parti düşmanı olarak biliniyor.

Öyle ki, Halk TV’nin ‘öğrencilere acıdığı için köfteye bandırdığı boş dürümü 10 liradan satıyor’ diye haberini yaptığı köfteci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için skandal paylaşımlar yapmış.

“BOŞ DÜRÜM VE AYRAN ALAN YOK, BU BİR TİYATRO”

Köfteci Doktor olarak kendisini tanıtan CHP’li esnaf Muharrem Bayram’ın Halk TV için kurguladığı tiyatro ise çevre esnafın tepkisini çekti. Bakırköy Cevizlik’teki bazı vatandaşlar, “boş dürüm” olayının bir tiyatro olduğunu ve Halk TV çekime gelmeden bir gün önce planlandığını ifade ederek “Oradan boş dürüm ve ayran alan hiçbir öğrenci görmedik. Halk TV’nin çekime geldiği gün CHP Bakırköy teşkilatının gençlik kolları burada röportaj yaptı. Halkı kandırmasınlar. Madem o kadar öğrenciyi düşünüyor, niye köfteye bandırdığı boş lavaşı 10 liradan satıyor, içine iki de köfte atsın o zaman” sözleriyle tepki gösterdiler.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir