Bodrum’daki yangında tahliye edilen Titanic Deluxe yangın hafif hasarla atlattı! İşte Bodrum’daki hasarın boyutu…

featured

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Meşelik Mahallesi, Kuyucak mevkiindeki çam ağaçları ile kaplı ormanlık alanda dün saat 14.30 sıralarında yangın çıkmış ve alevler oteller bölgesine kadar dayanmıştı.

Alevlere 8 arazöz ve 6 itfaiye aracı ve 40 orman işçisi ile müdahale edilen yangında iş makineleri ile da ormanlık alanda yol açma çalışmaları devam ediyordu.

Alevlerin tehdit ettiği Titanic Deluxe ve Lujo Hotel tahliye edilmişti.

Bodrum’daki yangın beş yıldızlı otellere de sıçradı! Titanic Deluxe ve Lujo tahliye ediliyor

Milas yangını kontrol altında

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli sosyal medya hesabından Milas ve Bodrum yangınlarının kontrol altına alındığını duyurdu. Pakdemirli yaptığı açıklamada, “Muğla Milas yangını kontrol altına alındı. Muğla Bodrum Güvercinlik yangını kontrol altına alındı. Her iki bölgede de soğutma çalışmaları devam ediyor.” dedi. Öte yandan yangının bıraktığı hasar havadan görüntülendi.

80 hektarlık alan kül oldu

Yanan alanda Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesine bağlı çok sayıda yangın söndürme ekibi soğutma çalışması yapıyor.

Yangında, 80 hektarlık ormanlık alanın zarar gördüğü bildirildi. Havadan çekilen görüntülerde yangının zarar verdiği alanda ekiplerin karadan soğutma çalışmasını sürdürmesi yer aldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir