Bodrum’da turistlere gelen hesap tartışma yarattı! Normal mi, değil mi?

Bodrum’da 3 kişilik ailenin gittikleri bir restoranda ödedikleri hesap, sosyal medyayı ikiye böldü. Kafe-barda baba, anne ve kızdan oluşan 3 kişinin 6 bin 500 TL ödemesi, sosyal medyadaki bazı kullanıcılar tarafından normal karşılanırken, bazıları ise ücreti fazla buldu. Öte yandan hesabın normalde 6 bin 960 TL olduğu, indirim ile 6 bin 500 TL’ye indiği öğrenildi.

featured

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatil yapan 3 kişilik bir ailenin, toplamda 6 bin 960 TL’lik gelen adisyonları sosyal medyadan paylaşıldı. Restoran yetkililerinin indirim de uyguladığı aile, toplamda 6 bin 500 TL hesap ödedi.

Ailenin yabancı turist olduğunu ve lüks restorana gitmediklerini söyleyen Türk bir sosyal medya kullanıcısı, ‘’Istakoza 2 bin, çupraya 1200 gibi rakamlar yazmak hiç normal değil.’’ diyerek duruma isyan etti.

Paylaşılan adisyonda çupra için bin 200 TL, ıstakoza 2 bin TL ödeyen aileye 4 kişilik meyve tabağının ise ikram edildiği görüldü.

Ünlü playboy Murat Cevahir’e Bodrum’da büyük şok! Hesap 82 bin, hizmet bedeli 9 bin 500 TL…

‘’Bodrum’da turistlere geçirilen hesap’’ başlığıyla paylaşılan gönderiye gelen yorumlar ise şöyle;

yurtdışına hiç çıkmamış arkadaşlar lütfen “dolar olarak bakınca normal” falan demesinler çünkü normal değil.

adamlar kalamarın her çeşidini yemişler. rakamlar gayet makul konu kilit. hatta işyerinin sahibi olsam dava açarım sana.

yunanistan da bu hesap taş çatlasın 120-150 euro tutar. hiç bir şekilde izahı yok. uyarı geldi, ıstakoz çok pahalı bir şeymiş. kalamardan devam.

bu hesap sayesinde, isletme sosyal medyada ünlü olacaktır. hala kol kırılıp yen içinde kaldığı bir zamanda yaşadıklarını sanıyorlar.

kraliçe elizabeth’in öldüğü gün geçirilmiştir. ingiliz yine de şikayet etmesin. bana londra’da türk restoranına iki kişi 430 sterlin geçirdiler. bunlar doya doya yemiş içmiş 300 sterlin ödemişler. türk türk’ü gurbette daha çok hoplatıyor… deniz mahsulleri fiyatları fazla şişirilmiş, kalan fiyatlar fena değil. hizmet bedelini önce geçirip, sonrasında büyük kısmına çizik atmışlar. buradan bile nasıl düdükleme yapıldığı anlaşılabilir.

350 $ gayet uygun. tl açısından bakınca pahalı geliyor sadece. bol sıfırlı rakamlar artık anormal gelmesin yeni normallerimiz bunlar.

çuprayla istakoz işi bozmuş. kimse kusura bakmasın da bir çupra 1200 tl etmez hiçbir yerde.

şu kuveri görünce asabım bozuluyor. kolanın 40 tl olduğu yerde cin tonik 150 tl ucuz bile dedirtmiş hesaptır.

fiyatlar gayet olağan. hatta alkol ücretleri bedava gibi. hizmet bedelini anlayamadım sadece. kuver yazmışın zaten hizmet bedeli hangi hizmet acaba.

bodrum’a göre normal diyen yok, ortalamaya göre normal diyoruz. yurt dışına çıkmak ile ne ilgisi var. hostellerde kalıp neyin lüksünü görüyorsunuz ki, yurt dışında normal diyorsunuz. bodrum türkiye’nin tatil merkezi en lüks ve pahalı yerlerinden biri.

dünyaca ünlü insanların ziyaret ettiği bir lokasyon. yurt dışından bi yerle kıyas ederken o ülkenin bodrum’u neresiyse orayla kıyas edin lütfen. yunanistan’da tabi daha ucuz . oda+ kahvaltı 25 euro verdiğiniz yerde balık kaç para olabilir.

bu arada türkiye’ye kaliteli turist gelmiyor diye bir şey yok baya da geliyorlar sadece siz göremiyorsunuz. kendiniz ne kadar kaliteli yerlere gidiyorsunuz ki kaliteli turist görmeyi bekliyorsunuz.

kardeşler pansiyon’da kalıp kimi görmeyi umuyorsunuz acaba. başlık içeriği de yalan zaten. adisyonda kuver 4 kişilik, ikramlar 4 kişilik. ama yazar 3 kişiler yazmış.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir