Bodrum’da Amerikalı Reginald Thevenin’in aracıyla çarptığı 18 yaşındaki Ezgi Aydındağ’ın hayatı cehenneme döndü! Dehşet görüntüler…

featured

Olay 1 Temmuz 2021 tarihinde Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana geldi.

İddiaya göre NATO’da görevli olan Reginald Thevenin isimli ABD vatandaşı, yaya geçidinden karşıdan karşıya geçen 18 yaşındaki Ezgi Aydındağ’a çarparak metrelerce öteye savurdu.

Kaza sonrası omurilik sinirleri kopan ve felç olan Ezgi Aydındağ için 350 bin TL’lik tedavi masrafı çıktı.

Kazayı yapan şahıs kamuoyu baskısıyla tedavi masraflarını ödedi fakat 4 gün sonra taburcu işlemleri yapılmak istenen Aydındağ, ödeme yapılmadığı gerekçesiyle hastaneden çıkarılmadı.

İşte konuyla ilgili Acun Karadağ’ın Twitter’da yazdıkları:

1- Şimdi size 18 yaşında bir çocuğun sağlıklı yaşam hakkının nasıl elinden alındığını; yıllar sürecek hayatta kalma mücadelesine nasıl itildiğini; kendisine bu kötülüğü yapanın hiçbir şey olmamış gibi nasıl kaçıp gittiğini anlatacağım. Başlıyorum;

2- Ezgi Aydındağ, 18 yaşında, üniversitesi hazırlık öğrencisiydi. 01.07.2021 tarihinde Bodrum-Güvercinlik mevkiinde korkunç bir kaza yaşadı. Hızla gelen araç yaya geçidinde Ezgi’ye çarptı. Çarpma ile omurilik sinirlerinin kopması sonucu yatalak kaldı. Kaza kamera görüntüsü:

3- Ailesi (anne ve baba işçi emeklisi) Ezgi yaşama şansı %10 olan bir kazadan sağ kurtulmasıyla tedavisini zor şartlarda sürdürüyor. 2 çok önemli ameliyat geçirdi Ezgi. Muğla Devlet Hastanesinde ve İstanbul Şişli Florence Nightingale Hastanesinde.

4- Ezgi yakın zamanda hastaneden başka bir tedavi için taburcu olması gerekirken 4 gün boyunca hastaneye ödeme yapılamadığı için bir anlamda rehin kalmıştır. Aile borç, harç parayı denkleştirerek Ezgi’yi hastaneden çıkarmıştır.

5- Ezgi’nin artık fizik tedavi alması gerekiyor ve ağır bir ruhsal travma yaşamaktadır. Süreç hem Ezgi hem de ailesi için asıl şimdi başlamıştır. Hepimiz, Siz @ahbapplatformu @haluklevent @chdgenelmerkez @AylinNazliaka @ChdAnkaraKadin Ezgi’nin elinden tutmalı değil midir?”

Olayın tekrar gündeme gelmesi sonrası AHBAP Başkanı Haluk Levent konuyla ilgileneceklerini belirtti.

https://twitter.com/haluklevent/status/1438557267004121094?s=20

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir