Bitcoin’de sert düşüş! 30 bin doların altına geriledi…

featured

Lider kripto para Bitcoin satışlarını hızlandırdı ve 30.000 dolarlık kritik seviyenin altına geriledi. Lider kripto para, 31.900 dolar seviyelerinden 29.500 dolara kadar geriledi.

Sonuç olarak BTC fiyatı yüzde 7’den fazla düştü. Bitcoin’deki düşüş tüm piyasayı olumsuz etkiledi ve yazım sırasında neredeyse tüm kripto paralar kırmızı tahtada işlem görüyor.

29.547 dolara geriledi

Haftalarca menzile bağlı kaldıktan sonra Bitcoin fiyatı, en büyük kripto para biriminin 28.613 dolarlık yerel bir tabana dokunduğu 22 Haziran’dan bu yana ilk kez 30.000 dolarlık destek seviyesini bir kez daha kaybetti.

Lider kripto para Bitcoin, Bitstamp borsasında gün içi en düşük 29.547 dolara düştü. Lider kripto para, 31.900 dolar seviyelerinden 29.500 dolara kadar geriledi. Sonuç olarak BTC fiyatı yüzde 7’den fazla düştü.

Diğer kripto paraları da etkiledi

Bununla birlikte, Binance Coin ve XRP gibi altcoin’lerin çift haneli kayıplar vermesiyle Bitcoin’in hakimiyeti yaklaşık yüzde 46,6’ya yükseldi. İkinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum da yüzde 8’den fazla düştü. Devam eden kripto para birimi kan banyosu, son zamanlardaki bir Bitcoin fiyat düşüşünün arkasında büyük bir katalizör olduğuna inanılan yakın tarihli bir borsa düzeltmesini takip ediyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir