Bitcoin düştü, diğer alt coinleri peşine taktı! BitTorrent (BTT) ve Holo (HOT) 23 Nisan’da çakıldı!

featured

Dünya kripto para borsalarında sabah depremi yaşanıyor. Bitcoin (BTC) hızlı ve sert düşüşü nedeniyle pek çok alt coinde çakılmalar meydana geldi. Sabaha karşı başlayan sert düşüşler BitTorrent coin’de büyük hissedildi. BTT coin şu sıralar hala düşüşünü sürdürüyor… BitTorrent (BTT) coin Cuma sabahına sert düşüşle girdi. Sabaha karşı saat 05:00’de başlayan sert düşüş dalgası oldukça büyük oldu. Son haftaların önemli yatırım alan, sonrasında ise düşüş trendini kıramayan alt coinlerinden BitTorrent ve Holo için bu sabah adeta deprem yaşandı.

Bitcoin 48,827 dolardan döndü

Kripto piyasalarına gelen genel satışların etkisiyle, birimin piyasa hacmi 1.0 trilyon doların altına, toplam piyasa hacmi de 2.0 trilyon doların altına geriledi.

Son 24 saat içinde 48,827.71 ve 55,410.23 dolar arasında dalgalanan Bitcoin, yüzde 6.75 düşüşle 50,189.53 dolara inerken, birimin haftalık kaybı yüzde 20.17 olarak hesaplandı. Bitcoin’in toplam piyasa hacmi de, yaklaşık 66 milyar dolar düşüşle 940.54 milyar dolara geriledi.

BitTorrent çakıldı

BitTorrent (BTT) coin Cuma sabahına sert düşüşle girdi. Sabaha karşı saat 05:00’de başlayan sert düşüş dalgası oldukça büyük oldu. Son haftaların önemli yatırım alan, sonrasında ise düşüş trendini kıramayan alt coinlerinden BitTorrent için bu sabah adeta deprem yaşandı. BTT coin çıkış beklerken, Bitcoin’de yaşanan hızlı düşüşün etkisinde kalarak sert gerileme yaşadı.

Normal piyasalar için haftanın son işlem sabahı 23 Nisan Cuma sabahına sert düşüşle giren BTT coin, günün en düşük seviyesi olan 0,04115 TL’den işlem görürken, en yüksek seviye ise 0,06297 TL’den işlem gördü. Haberimizin yayına hazırlandığı sırada ise BitTorrent coin 0,0440 TL seviyelerinden işlem görüyordu.

Holo’da sert düşüş

Bu düşüşten en büyük payı alan alt coinler arasında Holo (HOT) coin bulunuyor. HOT con yatırımcısını şoka sokacak kadar değer kaybı yaşattı. Düşüş şu sıralarda hala devam ediyor. Analiz ve grafiklerde belirtildiği gibi direnç noktalarında tutunamayan Holo HOT coin BTC’nin baskısına dayanamadı ve sert düşüşle bu sabah adeta erime noktasına geldi. Bitcoin Perşembe ve Cuma günü sert düşüşlerle tüm alt coinleri daha fazla alta çekmeyi başardı. BTC ile birlikte alt coinler son 24 saat içerisinde yüzde 50’lere varan miktarlarda düşüşler yaşadı.

Hafta sonu yaklaşırken pek çok alt coin yatırımcısı sıçramalar ve yükselişler beklerken Bitcoin ters köşe yaptı ve düşüşünü hızlandırdı. Cuma sabahı sert gerileyen BTC sayesinde alt coinlerde adeta deprem yaşandı. Holo HOT coin Cuma sabahında en düşük 0,06750 TL seviyesini görürken, en yüksek 0,12865 TL ile son 24 saat içerisinde işlemler gördü. Yaşanan düşüş nedeniyle yüzde 40 üzerinde bir kayıp oluştu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir