“Biri aşk, biri iş için” diyen çift vajinalı Evelyn Miller hamile olduğunu açıkladı

İki rahimle dünyaya gelen OnlyFans yıldızı Evelyn Miller hamile olduğunu açıkladı. İlk çocuğunu yaklaşık 7 ay önce kucağına aldığını söyleyen sosyal medya fenomeni, şimdilerde 13 haftalık hamile olduğunu açıkladı.

featured

20 yaşında çift vajinalı olarak dünyaya geldiğini öğrendiğini belirten OnlyFans yıldızı Evelyn Miller, nadir görülen durumunu avantaja çevirdiğini söylemişti.

Evelyn Miller

Çift vajinalı olarak doğmanın zorlukları kadar güzel yanları olduğundan bahseden Miler, “Biri aşk, biri iş için” sözleriyle sosyal medyanın gündemine yerleşmişti.

7 ay öncesinde ilk bebeğini kucağına alan Miller, sağ tarafındaki vajinasında yeni bir bebeğin büyüdüğünü belirtti. İkinci hamileliğinde doktor gözleminin arttığını söyleyen Miller, gebeliğinin güzel yanları görmeye başladığını ifade etti.

İnsanların kendisine yoğun bir şekilde ilgi gösterdiğini anlatan Miller, “Sadece bir vajinamın olmasını istemiyorum. İki vajinaya sahip olmak cinsel hayatımı daha eğlenceli hale getirdi ve bence tüm bedenleri kucaklamak önemli, hepimiz çok farklı olabiliriz. İş için bir vajina ve kişisel hayatım için bir vajina kullanabildim, bu da durumu benim için duygusal ve fiziksel olarak çok daha kolay hale getirdi” ifadelerini kullandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir