Birce Akalay’dan İbrahim Çelikkol’a: Her anımıza şükürler olsun!

'Kuş Uçuşu' dizisinde 'Lale' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Birce Akalay, yer aldığı projedeki başarılı performansıyla magazin gündemine geldi. Birce Akalay, sadece yer aldığı projelerdeki başarılı performanslarıyla değil, aynı zamanda özel hayatıyla da ilgi çekiyor. Sosyal medyayı sık kullanan ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün hem 'Siyah Beyaz Aşk' dizisinde, hem de 'Kuş Uçuşu' dizisinde birlikte rol aldığı İbrahim Çelikkol'la bir fotoğraf paylaştı. Bu paylaşımın ardından iki ünlü oyuncunun takipçileri, Akalay ve Çelikkol'u birbirine yakıştırarak 'aşk mı yaşıyorlar?' sorusunu yöneltti. Ünlü oyuncu Birce Akalay, İbrahim Çelikkol'un çektiği pozları paylaştığı fotoğrafa duygusal notlar düştü.

featured

4 yıl sonra ‘Kuş Uçuşu’ dizisiyle tekrar bir araya gelen İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay çifti geçtiğimiz günlerde beraber tatile çıkmıştı.


2017 yılında ekranlara gelen Siyah Beyaz Aşk dizisiyle güzel bir enerji yakalayan İbrahim Çelikkol ile Birce Akalay’ın dostluğu tam gaz devam ediyor.

Sık sık birbirlerine desteklerini gösteren dostalardan duygusal bir paylaşım geldi.

Siyah Beyaz Aşk dizisiyle dostlukları başlayan Çelikkol ile Akalay dizi bittikten sonra farklı yapımlarda yer aldılar. İzleyici yıllar sonra iki yakın dostu tekrar bir arada gördü.Projelere ara verip tatile çıkan iki dost sosyal medyada paylaşım yapmaya devam ediyor. Birce Akalay, sosyal medyada kendisini çeken Çelikkol hakkında duygusal paylaşımlarda bulundu.

 

 

“İYİ Kİ BENİM CAN DOSTUM, YOL ARKADAŞIMSIN”

Birce Akalay paylaştığı fotoğraflara şu notu düştü: “Bazı karelerde tek görünsen de iki kişisindir aslında ve bak deyince de kameraya değil de ona bakarsın…

Fotoğrafta görünen ise o kameranın ardındaki kişinin yansımasıdır. Her anımıza şükürler olsun. Daha güzel günlere.. İyi ki benim can dostum, yol arkadaşımsın.”

 

Netflix’in yeni Türk dizisi ‘Kuş Uçuşu’ndan ilk fragman geldi: Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol başrolde

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir