Bira satan İBB’nin sosyal tesisleri pislik içinde!

CHP’li İBB’nin yönetimindeki sosyal tesisler pislik içinde… AK Parti’den sonra bira satışının da başladığı sosyal tesislere giden bir sosyal medya kullanıcısının paylaştığı fotoğraflar, skandalın boyutunu gözler önüne serdi.

featured

Ekşi Sözlük’te ‘’m12civatasomunpulrondela’’ adındaki bir kullanıcının açtığı, ‘’İBB sosyal tesislerinde bira satışı’’ başlığının altına yazdığı yorum, sosyal medyayı ikiye böldü. ‘’Bira satmayı bırakın, önce işletmenin temizliğini yapın’’ diyen kullanıcıya CHP’nin trolleri saldırdı.

AK Parti döneminde de CHP döneminde de aynı tesise geldiğini söyleyen kullanıcı, CHP döneminde İBB tesislerinin pislikten geçilmediğini fotoğraflarla ispatladı. Durumu garsona anlattığını söyleyen kullanıcı, ‘’Biz ne yapalım?’’ cevabıyla şoke uğradı.

31 Temmuz 2022 Pazar günü Dragos İBB tesisinde çekilen görüntüleri paylaşan Ekşi Sözlük yazarına CHP’li troller ağır hakaretlerle saldırdı. Masanın pisliğini, sineklerin kol gezmesini görmezden gelen CHP yandaşları, ‘’Biramıza karışamazsınız’’ diyerek, iğrenç görüntüleri paylaşan kullanıcıya küfürler yağdırdı.

İşte o görüntüler…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir