Bir Zamanlar Çukurova dizisi Yılmaz’a veda etti! İşte o duygu dolu anlar…

featured

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 3. sezonunda, atv ekranında, perşembe gecelerinin zirvesinde seyirciyle buluşuyor. Dizinin yıldızlarından Uğur Güneş’in diziye veda edeceği ilan edildiğinden beri diziden nasıl ayrılacağı konuşuluyordu. Yılmaz diziye 78. bölümde veda etti.

İşte o anlar…

78. bölümde neler yaşandı?

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı Çukurova’da kader kartları baştan dağıtıldı! Demir ve Müjgan boşanmayı kabul etti. Züleyha ve Yılmaz Adnan’ı alıp, yeni evlerine yerleşti… Ama kaderin bu aşk üzerindeki hikayesi henüz sona ermedi!

Mahkemeye birlikte giden Demir ve Züleyha’nın arkasından, Kerem Ali’nin hastaneye götürüldüğü haberi ile fırtına gibi yola çıkan Yılmaz, otomobili ile uçurumdan yuvarlandı!

Gözleri önünde gerçekleşen kazanın ardından, Züleyha gözyaşları ve çığlıklar ile yardım için çırpınırken, Demir, ağır yaralı Yılmaz’ı oradan çıkarmak için canını dişine taktı! Son bir gayretle, Yılmaz’ı kucaklayarak uzaklaştıkları anda ise otomobil havaya uçtu!

Fekeli ve Züleyha, Demir’e nasıl teşekkür edeceklerini bilemedi! Uzun bir ameliyat sonrası, Yılmaz gözlerini açtı. İki ezeli rakip, hastane odasında, birbirlerine hem haklarını helal etti, hem de her ikisi de evlatlarını birbirine emanet edecek kadar, eski defterleri kapattı!

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir